Polipropilen

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
MM je napisao(la):
Šta li onda na površini drži Kalču bez ikakvih nožica ? Moja dobra volja ?
Jebote, izgleda da imam telepatske sposobnosti.  :hammer:

Poli sedza kako vi kazete Kalcu, drzi "kilo" polipropilena. Nisam ja rekao da polipropilen ne pliva vec da u onoj kolicini na tvojoj musici sigurno nije dovoljan. Za razliku od njega ta kolicina CDC-a u krilima bi bila sasvim dovoljna da drzi onog sedza i bez nogica. Ako bi mogao da budes manje ironican to bi bilo super, a ako ne samo kazi, lako cu i ja da ti uzvratim.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Mixmaster je napisao(la):
Jeste, Siki, polipropilen tone kao kamičak, zato se od njega prave najplovniji indikatori. :doh:

Nego, ima li neki indikator od CDC-a?

Mixe ne foliraj se molim te . Gotovi indikatori deluju kao kicanka ima u njima brdo polipropilena i zato plivaju a onaj polipropilen od koga treba sam da pravis indikatore poput Lightning Strike sa slike, su ipak dodatno tretirani Watershedom da bi se poboljsala njihova plovnost.

Prilozi

• l_strike.gif
    l_strike.gif
    11,6 KB · Pregleda: 390

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Eh, kad bi ti znao kakvi su moji indikatori od polipropilena kada mušičarim bodorke... :eek: U džepčiću nosim PP dabing i samo vežem zgužvonjak prečnika 3 mm. Naravno, namažem ga. Bez toga PP zaista ne pliva.
Takav zgužv od polipropilena pliva, čini mi se, bolje i od biostrike-a i od balze.

MM

Hero member
Učlanjen(a)
14.02.2009.
Broj reagovanja
639
Simpsone, ako ti je moj ironični odgovor zasmetao
izvini, nije bilo zle namere.

Što se muve tiče, iz ugla iz kog je slikana (odozdo), ne može da se oceni koliko polipropilena ima.Ako Kalča ima "kilo" polipropilena, ovaj sedž ima pola kila. Vezao sam 4 snopića, što muvi daje  odličnu plovnost.
Veruj mi na reč.

Vrh Dno