Kad čujem da nije nikakva odmah se smorim. Mislim neću da počinjem baš sa nikakvom . Pošto je još nisam raspakovao a poznajem prodavca mogao bih da je zamenim za neku pristojniju. Ovu sam platio negde oko 1700 din. , ali ako treba dodati nešto više samo da nije skroz tropa. Šta preporučuješ ?rabbit je napisao(la):Nije nikakva,ali je za početak ne mijenjaj.Vježbaj i lovi.Pa poslje,kad budeš znao šta hoćeš,kupi pravu stvar.Ja,doduše,ni danas ne znam šta hoću.ALI,znam šta neću.
Mainstream?simpson H je napisao(la):RIO Classic DT5F 3200din![]()
OK. Pretpostavljma da ću da se odlučim da poslušam tvoj predlog . Reci mi da li možda i za štap imaš neku rezervu u toj kategoriji cena . Čini mi se da je neko napisao da mu ne valja krajnji provodnik i da bi ga trebalo menjati. Ipak ne bih petljao nešto ako je tako fabričko , pre ću da potražim neki drugi štap. I još nešto jel DT struna pod obavezno , WF nikako ne preporučuješ ( čisto pitam zbog daljine zabačaja )rabbit je napisao(la):Ne paše mu,Vlado,jer je DT4.A ti,imenjače,čitaj odgovore na svoja pitanja.Rekoh ti da uzmež SA Aircell DT 5 ili 6.Nazovi Saleta iz Čačka.Struna košta oko 2500-3000,a neuporedivo je bolja od te koju kod nas prodaje Fisherman's partner.
falco je napisao(la):[
Mainstream?
Zeko je napisao(la):OK. Pretpostavljma da ću da se odlučim da poslušam tvoj predlog . Reci mi da li možda i za štap imaš neku rezervu u toj kategoriji cena . Čini mi se da je neko napisao da mu ne valja krajnji provodnik i da bi ga trebalo menjati. Ipak ne bih petljao nešto ako je tako fabričko , pre ću da potražim neki drugi štap. I još nešto jel DT struna pod obavezno , WF nikako ne preporučuješ ( čisto pitam zbog daljine zabačaja )rabbit je napisao(la):Ne paše mu,Vlado,jer je DT4.A ti,imenjače,čitaj odgovore na svoja pitanja.Rekoh ti da uzmež SA Aircell DT 5 ili 6.Nazovi Saleta iz Čačka.Struna košta oko 2500-3000,a neuporedivo je bolja od te koju kod nas prodaje Fisherman's partner.
Strelac je napisao(la):Ja pecam sa DT kanapima odavno. Preporučio sam i jednom mom prijatelju da kupi takav što je on i učinio. Nekoliko godina je pecao sa njim i jednog dana je dobio na poklon WF kanap. Montirao ga je na čekrk i posle par dana se, kaže, navikao na promenu i sada peca sa njim. Često zna da gunđa kako mu je reka premala, zabacivao bi daleko ali mu veličina reke ne odgovara a i sam zna da ti zabačaji na Timoku od 15-20m ne da nisu neophodni nego su veoma nepoželjni. U pitanju je Timok koji inače nije velika reka.
Ja bih koristio WF kanape samo za pecanje na većoj vodi npr.Moravi i za strimerisanje. Za manje reke DT je nezamenljiv.