Nimfom sam malo po dnu simulirao, sistem jiging :-D sta da se radi ipak sam silne godine proveo uz varalicarski stap :lol: Onda jednom prilikom dok sam neuspesno lovio sarana na muvu imitaciju hleba, u trenutku pauze, zabacio to cudo od "muve" i prethodno malo namirisao i pustio da lezi na dnu, misleci mozda ako naiđe i uzme. Voda je bila bistra i vidio sam mamac kako leži na dnu na nekih 1,5m dubine. Ja sam se sakrio iza nekog granja i odmarao. Cekao sam mozda nekih slabih pol sata pokusavajuci se zabaviti da mi prođe vreme, taj experiment mi je sve vise i vse bio dosadan. Nikada nisam volio takav nacin ribolova gde moras cekati 4 h da riba ugrize. Malo sam setao i posmatrao vodu u kojoj ima jako malo sarana, par sam ih opazio ali ni jedan nije isao u "pravom" smeru. Ni blizu tog mog "experimenta". Onda mi je stvarno dojadilo. Skinuo tu glupu muvu i otisao loviti klenove :-D Onda mi se prolepso' dan ;-)
Ljudi kako sa nogicama ovih silikonskih muva. Dal' iglom izvucete dok je jos silikon rastezljiv ili ih posebno montirate ili...?