rasho je napisao(la):na znak sudije pomjera se za jedno mijesto, dakle po citavom sektoru lovis, tj. na svim mjestima isto vrijeme ..... ne moze postenije ... kakvo crno izvlacenje to je samo za startne pozicije ...... dvojica iz istog tima ne mogu bit u istom sektoru .... ja neznam sta vise da objasnim kako bi ti docarao da nema veze da li ima "bunara" ili koji si broj izvukao.
sto se tice ovog ostalog tj. teme... nemam komentar ... osim da mi je jasno zasto to treba da postoji i zasto postoje kojekakva takmicenja hiljadama godina .....
Dakle Srbija nece ucestvovati ni u jednom takmicenju? ni ove godine niti sledece na evropskom prvenstvu?
Brate Raso sad ti mene ubedjujes da je to tako kako ti pricas i da sve iskljucivo zavisi od vestine musicara. Pa znas brate da to i nije bas tako, dovoljno je da ti "kolega" u sektoru do tebe razbucka mesto pred kraj i gotova prica. Kolega je pod znacima navoda jer se takmicari izmedju sebe ne gledaju kao kolege vec kao ljuti neprijatelji pa cak i unutar iste reprezentacije. Jel tebi treba da pricam koliko se reprezentativci i potencijalni reprezentativci iz BiH pljuju i ne podnose izmedju sebe. Ili ces da me ubedjujes i za to da nije istina?
Sto se reprezentacije Srbije tice ja nisam ni najmanje kompetentan da ti dajem bilo kakve odgovore, niti me zanima ali ne vidim gde si izvukao takav zakljucak iz mojih recenica.