Poziv za učešće na I KUP-u u MUŠIČARENJU JADRANSKO- PODUNAVSKIH zemalja

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
rasho je napisao(la):
na znak sudije pomjera se za jedno mijesto, dakle po citavom sektoru lovis, tj. na svim mjestima isto vrijeme ..... ne moze postenije ... kakvo crno izvlacenje to je samo za startne pozicije ...... dvojica iz istog tima ne mogu bit u istom sektoru .... ja neznam sta vise da objasnim kako bi ti docarao da nema veze da li ima "bunara" ili koji si broj izvukao.

sto se tice ovog ostalog tj. teme... nemam komentar ... osim da mi je jasno zasto to treba da postoji i zasto postoje kojekakva takmicenja hiljadama godina .....

Dakle Srbija nece ucestvovati ni u jednom takmicenju? ni ove godine niti sledece na evropskom prvenstvu?

Brate Raso sad ti mene ubedjujes da je to tako kako ti pricas i da sve iskljucivo zavisi od vestine musicara. Pa znas brate da to i nije bas tako, dovoljno je da ti "kolega" u sektoru do tebe razbucka mesto pred kraj i gotova prica. Kolega je pod znacima navoda jer se takmicari izmedju sebe ne gledaju kao kolege vec kao ljuti neprijatelji pa cak i unutar iste reprezentacije. Jel tebi treba da pricam koliko se reprezentativci i potencijalni reprezentativci iz BiH pljuju i ne podnose izmedju sebe. Ili ces da me ubedjujes i za to da nije istina?

Sto se reprezentacije Srbije tice ja nisam ni najmanje kompetentan da ti dajem bilo kakve odgovore, niti me zanima ali ne vidim gde si izvukao takav zakljucak iz mojih recenica.

rabbit

Full member
Učlanjen(a)
07.07.2007.
Broj reagovanja
0
oholi je napisao(la):
ti izgleda nisi video simpsona, on nije atleticar  :hammer: :hammer: :hammer:

izvini boki morao sam  :)

Ti bi malo mogao da paziš šta pričaš!!!!!!!!!!!!!

I kugla je atletika,a Simps nam je rođen za kuglu.... :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

SaleCK

Senior member
Učlanjen(a)
31.03.2008.
Broj reagovanja
0
rasho je napisao(la):
Šta će biti sa učešćem Srbije?

Zvaničan poziv je stigao na adresu Saveza,kao i propozicije takmičenja.Ove godine prvi put se u Srbiji organizuju takmičenja za izbor reprezentacije,tako da će odluka ko će ići,pasti baš na tim takmičenjima.
Inače,poziv je za šest takmičara,trenera i selektora.Rešiće se sve u hodu i mislim da ćemo se pojaviti u Bosni

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Sale Župa je napisao(la):
rasho je napisao(la):
Šta će biti sa učešćem Srbije?

Zvaničan poziv je stigao na adresu Saveza,kao i propozicije takmičenja.Ove godine prvi put se u Srbiji organizuju takmičenja za izbor reprezentacije,tako da će odluka ko će ići,pasti baš na tim takmičenjima.
Inače,poziv je za šest takmičara,trenera i selektora.Rešiće se sve u hodu i mislim da ćemo se pojaviti u Bosni

To majstori, razbijte ih :hammer:

Cori

Senior member
Učlanjen(a)
21.12.2006.
Broj reagovanja
0
PRVA ZVANIČNA PRIJAVA ZA JADRANSKO-PODUNAVSKI KUP
Datum: 23 Maj 2009

JADRANSKO-PODUNAVSKI KUP U MUŠIČARENJU 10-12. JULI 2009. BIHAĆ, BiH
Championship of Adriatic-Danube basin countries in Fly Fishing, Bihać 2009-B&H

Iz Hrvatskog športsko ribolovnog saveza od gos. Zlatimira Kostelića primili smo prvu zvaničnu prijavu natjecatelja za Jadransko-podunavski KUP zemalja u mušičarenju (Fly Fishingu) koji se održava u Kulen Vakufu od 10-12 jula 2009 godine.

HRVATSKI ŠRS predstavljaće A i B reprezentacije u najjačem sastavu :

"A" REPREZENTACIJA (CRO)
1. Miroslav Katičić
2. Enes Hamzagic
3. Ivica Magdic
4. Boško Barišić, rezerva

"B" REPREZENTACIJA (CRO)
1. Zlatimir Kostelić
2. Tomo Ladišić
3. Marinko Puškarić
4. Neven Ristić, rezerva

Kapetan reprezentacije je Zdravko Prša
Menadžer ZLATIMIR KOSTELIĆ
email: [email protected]

Poslao: Marcel Kučinski, BiH

Cori

Senior member
Učlanjen(a)
21.12.2006.
Broj reagovanja
0
PRIJAVA OD SAVEZA RUMUNIJE ZA JADRANSKO-PODUNAVSKI KUP U MUŠIČARENJU BIHAĆ 2009

Od gospodina Adriana Vlasiu team menagera Rumunske reprezentacije primili smo zvaničnu prijavu za Jadransko-podunavski KUP u mušičarenju koji se održava od 10 do 12. jula 2009. godine u Kulen Vakufu - Bihać. Boje Rumunije branit ce dvije ekipe i to:

1. Adrian Ignat
2. Dan Sacui
3. Fernando Mihailescu

4. Adrian Vlasiu, team menager
5. Titus Nicora
6. Cristian Dina

Marcel Kučinski

Vrh Dno