Nikola_m87
Senior member
Decko je jedan od najboljih bacaca trenutno na svetu. On bez haula baca ono sto se mi patimo da bacimo sa dauble haulom.
@TMc Taj sto baca bez stapa je upravo Lasse Karlsson, koji svima preporucuje MPR(micro practice rod). A ovaj momak na snimku baca peticom i sesticom, stapovima koje koristi u ribolovu, tako da... Ne bih vise o ovome. Svako neka radi kako misli da je najbolje...
Баш ово што овај момак показује је мучење. Али изгледа постало популарно мучење. 35+ се може много елегантније и лепше извести. Без икаквог " млаћења".Ostali mlate i muce se.
Videh ko je ko na snimku i takođe videh da koristi tešku glavu, sa med tournament. Poenta je ono sa čime on baca i to neće uspeti tako lako da uradi sa štapom #3 i dt strunom iste klase ako će uopšte.@TMc Taj sto baca bez stapa je upravo Lasse Karlsson, koji svima preporucuje MPR(micro practice rod). A ovaj momak na snimku baca peticom i sesticom, stapovima koje koristi u ribolovu, tako da... Ne bih vise o ovome. Svako neka radi kako misli da je najbolje...
Не знам на које Скандинавце мислиш. Познајем скоро све Норвежане јер се једно од такмичарских кола одржава у мом месту. Неке Швеђане сам упознао кад сам се такмичио на светском пре више од 10 година. Не разумем шта имају специјално?Pa dobro a i sto bi trebao da bacis 30 metara trojkom? Postoji jedna velika podkultura fly fishinga a to je baciti sto dalje, skandinavci se na primer posebno prilicno oko toga loze i trude i sve su zivo probali i ostvarili odradjene rezultate. Ne mozemo mi biti pametniji i sposobniji od njih jer se time uopste ne bavimo. Ah da, zaboravih da smo mi najpametniji u svemu. Ja volim moj narod i smatram da imamo posebnu genetiku ali hajde malo da otvorimo oci... Okej ne mozes u vodi do struka u Drini da bacis 40 metara, ali svakako ce ako se poboljsas ti biti lakse, bices precizniji a bice ti i lepse i na kraju uhvatices vise ribe. Fly casting je nesto sto se uci ceo zivot, ne mozes da naucis i kazes to je to, zavrsio sam...
@nespetro Voleo bih da vidim kako ti to izvodis, posto te ne poznajem licno, ne znam ko si, ne bih da imam pogresnu sliku o tebi kao bacacu, jer ja sam malo kasnije poceo da musicarim, ne znam sve ljude. Posebno me interesuje na koji nacin izvodis te zabacaje od 35 plus metara. Ja sam uvek spreman za ucenje.![]()