Pravi izbor

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
http://www.backwaterangler.com/shop/index.php?cPath=139&osCsid=610f149377c25fbe4c2e8b9ef90f42b5

Za lose momke  :) Malo da se oci ucakle

Prilozi

• 2.jpg
    2.jpg
    94,4 KB · Pregleda: 241

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
339
Ja bih ovakav štap postavio na zid umesto neke slike i svakog dana brisao prašinu sa njega.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
uživač je napisao(la):
Ja bih ovakav štap postavio na zid umesto neke slike i svakog dana brisao prašinu sa njega.

Gluposti, pa stap je valjda namenjen da se peca sa njim? Nemoj da robujes stvarima, i ja volim dobar pribor, redovno ga odrzavam i cistim ali koristim ga sasvim normalno...

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
simpson H je napisao(la):
uživač je napisao(la):

Gluposti, pa stap je valjda namenjen da se peca sa njim? Nemoj da robujes stvarima, i ja volim dobar pribor, redovno ga odrzavam i cistim ali koristim ga sasvim normalno...
I moji štapovi redovno vataju prašinu. Što nišavsku, što topličku, što temštansku... :hammer:

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
339
Mixmaster je napisao(la):
simpson H je napisao(la):
uživač je napisao(la):

I moji štapovi redovno vataju prašinu. Što nišavsku, što topličku, što temštansku... :hammer:

GREOTA LJUDI, GREOTA!!!

MIKI-FLY

Senior member
Učlanjen(a)
03.11.2008.
Broj reagovanja
0
Jeli ko imao iskustva sa stapom klase 2 ili 3? imam par petica,mnoge sam i poklonio drugovima samo da pocnu da musicare. Sada nosim shimano od 9 stopa,sa njim je pravo uzivanje zamarati ribu i od 20cm.Ipak bih kupio jos meksi i njezniji stap,npr klase 3,od 7stopa. Mislim da bi sa njim borba sa lipljenom od 30cm bila zapamcena dugo.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Miki-fly, ako ti je do zezanja sa sitnim lipljenovima i pastrmkama, kupi jedan štap od 7 ft. # 3. Ribe ćeš osećati duplo jače nego na petici. To je najbolji način da se uživa u lovu sitnijih riba, sitnom muvom, po malom vodostaju.

alp

Full member
Učlanjen(a)
02.02.2008.
Broj reagovanja
2
MIKI-FLY je napisao(la):
Jeli ko imao iskustva sa stapom klase 2 ili 3? imam par petica,mnoge sam i poklonio drugovima samo da pocnu da musicare. Sada nosim shimano od 9 stopa,sa njim je pravo uzivanje zamarati ribu i od 20cm.Ipak bih kupio jos meksi i njezniji stap,npr klase 3,od 7stopa. Mislim da bi sa njim borba sa lipljenom od 30cm bila zapamcena dugo.

Manja ribica, cca 3,5 kile, na Sage TXL 2, 7,10;
Veca, cca 4 kile, na Sage TXL 3, 7 stopa.
Ulovljene su u divljoj vodi.

Prilozi

• dva-komada.jpg
    dva-komada.jpg
    88 KB · Pregleda: 260

alp

Full member
Učlanjen(a)
02.02.2008.
Broj reagovanja
2
... ovo je jedna malo veca na Sage txl 3, 7 stopa. Iz divlje vode.

Prilozi

• pamstrka-84.jpg
    pamstrka-84.jpg
    83,9 KB · Pregleda: 235

alp

Full member
Učlanjen(a)
02.02.2008.
Broj reagovanja
2
Nista vrijedno hvale. Tri mrtve zahvaljujuci nasoj bahatost i znatizelji. Trebali smo ih pustiti.

Vrh Dno