cerebrum je napisao(la):ufff ala je skupo :'(
uživač je napisao(la):Ja bih ovakav štap postavio na zid umesto neke slike i svakog dana brisao prašinu sa njega.
I moji štapovi redovno vataju prašinu. Što nišavsku, što topličku, što temštansku...simpson H je napisao(la):uživač je napisao(la):Ja bih ovakav štap postavio na zid umesto neke slike i svakog dana brisao prašinu sa njega.
Gluposti, pa stap je valjda namenjen da se peca sa njim? Nemoj da robujes stvarima, i ja volim dobar pribor, redovno ga odrzavam i cistim ali koristim ga sasvim normalno...
Mixmaster je napisao(la):I moji štapovi redovno vataju prašinu. Što nišavsku, što topličku, što temštansku...simpson H je napisao(la):uživač je napisao(la):Ja bih ovakav štap postavio na zid umesto neke slike i svakog dana brisao prašinu sa njega.
Gluposti, pa stap je valjda namenjen da se peca sa njim? Nemoj da robujes stvarima, i ja volim dobar pribor, redovno ga odrzavam i cistim ali koristim ga sasvim normalno...![]()
MIKI-FLY je napisao(la):Jeli ko imao iskustva sa stapom klase 2 ili 3? imam par petica,mnoge sam i poklonio drugovima samo da pocnu da musicare. Sada nosim shimano od 9 stopa,sa njim je pravo uzivanje zamarati ribu i od 20cm.Ipak bih kupio jos meksi i njezniji stap,npr klase 3,od 7stopa. Mislim da bi sa njim borba sa lipljenom od 30cm bila zapamcena dugo.