Predlog

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
simpson H je napisao(la):
Od cekrka koji se ovde pominju osim Vosselera, ubedljivo najbolji cekrk a i kupovina je Scierra Orbit. On je toliko bolje uradjen od Kome da to samo neko ko veze nema moze da poredi (npr Maric :D)

Jbg ja nemam pojma sta da radim..govorim iz licnog iskustva za Komu jeste da sam imao Komu + ali zet jos uvek trosi njegovu Komu koja je kod njega dobrih 6 godina a i koliko vidim bice jos toliko minimum..

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
maric je napisao(la):
Jbg ja nemam pojma sta da radim..govorim iz licnog iskustva za Komu jeste da sam imao Komu + ali zet jos uvek trosi njegovu Komu koja je kod njega dobrih 6 godina a i koliko vidim bice jos toliko minimum..

Maricu, ako nemas pojma onda  kazes svoje misljenje o Komi koju si imao i znas je, ali ne tvrdis kako je bolja od necega sto nisi ni video ni drzao u ruci.

maric je napisao(la):
http://www.eurofish.co.rs/index.php?route=product/product&path=128_129&product_id=637

Evo ti rodjeni bolji je od okuma I scierre a 60 jevreja

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Sto li ste se svi olakomili na mene,jedino da zajebem da musicarim na 2,3 godine,da ustekam jedno 2.500e i kupim vrh opremu,da bi vi rekli da je dobra...uostalom,meni cekrk bi sluzio za skladistenje strune,ne pecam ja kapitalce od 5 i vise kilograma...ne trazim najjeftiniji (najlosiji),niti trazim najskuplji (najbolji),vec gledam da nadjem neku sredinu,da bude bas taman....

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
black panther je napisao(la):
Sto li ste se svi olakomili na mene,jedino da zajebem da musicarim na 2,3 godine,da ustekam jedno 2.500e i kupim vrh opremu,da bi vi rekli da je dobra...uostalom,meni cekrk bi sluzio za skladistenje strune,ne pecam ja kapitalce od 5 i vise kilograma...ne trazim najjeftiniji (najlosiji),niti trazim najskuplji (najbolji),vec gledam da nadjem neku sredinu,da bude bas taman....
druze ni za 2,500 eura ne mozes vrh opremu da kupis  :D to ti je taman za stap i ako ti zakrpi  :hammer: nego druze kupi ti ono sto tebi odgovara i ti sta mislis da je za tebe ok a ako slusas nase predloge osta ti bez icega je ce ti se sve po glavi pomutiti i neces znati sta da uzmes  :bleh:  :hammer: :hammer: :hammer:

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Za stap sam se odlucio,i pravo da ti kazem- stoli me bojko sta ce sad i ko da mi sta kaze...ne interesuje me,a za cekrk se jos uvek mislim,za kanap sam u nekim pregovorima,sve u svemu,ja ovde izgleda da sluzim za zajebanciju,cast izuzecima naravno,nekima sam toliki trn u oku da je to neverovatno i za moj pojam neshvatljivo!  :mad: :rambo:

smoker13

Senior member
Učlanjen(a)
10.09.2012.
Broj reagovanja
22
acko23 je napisao(la):
druze ni za 2,500 eura ne mozes vrh opremu da kupis  :D to ti je taman za stap i ako ti zakrpi  :hammer: nego druze kupi ti ono sto tebi odgovara i ti sta mislis da je za tebe ok a ako slusas nase predloge osta ti bez icega je ce ti se sve po glavi pomutiti i neces znati sta da uzmes  :bleh:  :hammer: :hammer: :hammer:

Amin!!!

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
Za stap sam se odlucio,i pravo da ti kazem- stoli me bojko sta ce sad i ko da mi sta kaze...ne interesuje me,a za cekrk se jos uvek mislim,za kanap sam u nekim pregovorima,sve u svemu,ja ovde izgleda da sluzim za zajebanciju,cast izuzecima naravno,nekima sam toliki trn u oku da je to neverovatno i za moj pojam neshvatljivo!  :mad: :rambo:
uzmi druze za svoju dusu i tako i tako ces vremenom sam da menjas i uzimas kroz praksu i znaces sta ti je valjati a sta ne zato kupi sad sta zelis i uzivaj u pecanju. A nakon nekog vremena izbacice se taj trn iz oka  ;)

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Imate li neki predlog za cekrk do 50e?
Nemoj da me odmah napadate,ko zeli neka mi da predlog,ko nece,nemoj uopste da pise svasta!
50 eura - 5.997,8 srbskih dinara,znaci ja neznam da li pisem toliko necitko i govorim toliko nerazgovetno da nemoze da se protumaci...
dovla84 je napisao(la):
Sta ce tek biti kad pozeli da kupi kombinezon  :doh:
  Kad pozelim da kupim kombinezon,pitacu nekog kompetentnijeg od tebe,doticni dovla,nemoj molim te da se zbog mene uzrujavas,idi pecaj vrbe molim te.

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Gruja je napisao(la):
Zar ja negde ne pomenuh sta ce biti kada ovaj coek bude resio da pazari cekrk?! :-D :-D
Nije stvar u tome sto ja pitam za cekrk,no ja ovde prvenstveno cekam dovoljno iskusne i kompetentne osobe da mi daju predlog,nisam ja ''zaheftan'' u mozak,pa da ne umem da odaberem,i ti grujo u zadnje vreme ga toliko palamudis a sve u prazno,u kakve li sam ovo vode uplovio,da mi je znati...

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Panteru pretresi oglase tu su ti najpovoljnije cijene nećeš naći bolje od toga.

Vrh Dno