Gogo je napisao(la):
Sve u svemu na području bivše Juge sam vidio par ljudi koji rade vrhunski (ne ubrajam tu sebe ni Zapija jer mi imamo još tu i tamo što naučiti) ali ovaj preparator po meni definitivno ne bi bio svrstan u kategoriju vrhunskih.
Koji dio ovoga gore nije bio jasan ? Da u vrhunske majstore ne ubrajam sebe ni Zapija ili da ovoga ne treba svrstavati u kategoriju vrhunskih, gdje sam ja to sebe ili nas uzdizao ili nekoga ponižavao ?
Benjamine ako netko na forumu, ovom ili općenito iznese svoje mišljenje, ili u ovom slučaju da link a poprati ga sa riječima : " Evo jedan link vrhunskog preparatora Žarka Milanovića"
Ona mora biti spreman i na to da neće svatko biti istoga mišljenja, da će biti onih koji vide drugačije a o ukusima se ne raspravlja.
Kada sam prvi puta stavio fotke svojih preparata ili skulptura bio sam spreman na kritike, bilo pozitivne ili negativne, ponekad sam i sam sebe kritizirao a i kolege sa foruma ( npr. Zapija) sve u cilju da pomognem ako mogu ne da blatim. Nikada nisam dizao nos ako je netko nešto rekao o mojim uradcima a da mi se to nije sviđalo. Ukoliko je to bilo po meni opravdano prihvatio sam, ukoliko ne... pa o ukusima se ne raspravlja.
Mene je tu malo kod tvog posta "takla" činjenica da ti predstavljaš "vrhunskog" preparatora a nakon što sam pogledao ... u najmanju ruku sam bio razočaran.
Da si rekao evo još jednog majstora iz ove struke, ili evo još jednog kolege iz branše... šta god. To je druga priča ni "Z" nebih rekao, predstavio si ga i ok, ali nazivati ga vrhunskim, e tu druže moj moraš biti onda i spreman primiti kritiku koju sam podstrekao sa par činjenica da on baš i nije vrhunski kako si ga prezentirao.
Nikada ja nisam pljuvao po drugima a sebe time podizao ali da sam kritičar bez dlake na jeziku jesam bilo da je moje ili tuđe djelu upitanju svejedno, kažem ti u bobu što mislim pa ti to tumači narodnim poslovicam ili kako god hoćeš.
Pozz