prepariranje riba

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Hvala X i meni se sviđa, a sad bi već polako trebalo da bude svaka naredna ljepša od prethodne, na svakoj novoj nešto naučim i primjenim na slijedećoj  ;)

Xfactor

Senior member
Učlanjen(a)
09.08.2010.
Broj reagovanja
0
Da, definitivno ti je svaka lepsa.  :tbumb:
Ova mi se posebno svidja zbog C&R teme, jer sam nekako prirodni C&R musicar... Meni niti zakoni, niti ljudi ne nalazu da "vracam" ribu. Radim to, jer sam takvog misljenja, stava, ili cega vec... Recima starijih ljudi "Takav sam u dusi", hah.

peka les

Full member
Učlanjen(a)
22.12.2009.
Broj reagovanja
0
Gogo otiso si ti odavno u umetnike,samo to skromno krijes...odlican rad,sve pohvale, ranije sam radio duborez ali iskljucivo ikonografiju tako da znam koliko je potrebno volje i rada za jedno delo, a ovo tvoje je pravo umetnicko, jer si pored oblika odlicno preneo i kolorit,svaka cast majstore :tbumb: :tbumb:

Gogo

Hero member
Učlanjen(a)
26.08.2008.
Broj reagovanja
1
Hvala kolege, ugodno je cuti pohvale, a da je lako i nije , al nije ni tesko ako to volis, ja sam ko mali majmun, volim probati nesto novo i ovo me sad malo uhvatilo dok ne krene sezona a evo na pragu je,  pa do tad ako jos nesto uradim videcete, a posle...tek na zimu ponovo. Dosta je bilo cekanja hvatajmo se stapova muha i na voduuuu.

zapi013

Junior member
Učlanjen(a)
05.11.2012.
Broj reagovanja
0
cao
2zrmh5x.jpg
nov sam na forumu  pa sam zeleo da pokazem neki od moih preparata

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.682
a bas sam jutros razmisljao kako bih voleo jednog grgeca da prepariram ako padne neki solidniji :)

zapi013

Junior member
Učlanjen(a)
05.11.2012.
Broj reagovanja
0
hvala samo da kazem da je rak od plastike replika  da nebi bilo zabune

Vrh Dno