Pozdrav Lazare!
Kompletan alat možeš naručiti (poštom) od Mirka iz Užica-Ribocentar .Broj telefona možeš naći u svim ribolovačkim časopisima i novinama. Kompletan alat će te koštati oko 30-evra + poštarina a uz literaturu i nekoga ko je već iskusan u vezivanju ćeš vrlo brzo ući u štos sa korišćenjem. Ostalo je stvar kreativnosti i rutine.
Ja sam imao sreće da mi je SVE greške koje sam pravio ispravio Radojica Popović iz Raške, svojim znanjem i talentom da prenese to što je učio godinama ali tek za stolom vezujući mušicu koju si naučio da vezuješ i zatvorenih očiju.
I na kraju jedan savet.Nemoj se zaletati i gledati skupe stege.Kvalitetna stega, mada ne i najlepša se može nabaviti i za male pare. Ja godinama koristim
Master Vise koja košta oko 12 evrića a koliko je kvalitetna govori podatak da je Zvonko-ministar koristi već 5-6godina praveći strimere na veliko(za prodaju) i još uvek je u besprekornom stanju.
Kod stege je najvažnije da čeljust bude od kvalitetnog čelika a ova stiže u kompletu sa još dve rezervne.Razlikuju se po obliku a sam ćeš jednostavno postaviti odgovarajuću u zavisnosti od veličine udice i tvog načina motanja, pa srećno...