Evo ovako, jedno po jedno:
Jr i Baki-Pa: Prvo se izvinjavam vama jer sam svojim pitanjem (za koje i dalje mislim da nije neozbiljno i da nije čin podjebavanja) stvorio ovoliku pometnju i diskusiju. Mislio sam da to nije toliko težak i iscrpan poduhvat, pa sam zato pitao, a kao što većina vas zna, početnik sam i kao početnika me zanima sve i svašta. Mislio sam da je dovoljno samo očerupati pevca, pošto ljudi to rade pre no što ga stave u zamrzivač i pokupiti perje, a ne da to iziskuje mnogo širu proceduru soljenja i čega sve ne. Zato još jednom, izvinite na mom "glupom" pitanju.
Mafke: Zamna jeste interesantna, vrlo lepa i u nekim predelima gotovo netaknut deo prirode. Svojim tokom od 41km, uliva se u Dunav baš kod mog sela, Mihajlovca. Ja sam do sada, kao početnik lovio najviše do 2km uzvodno od ušća, a pre nedelju dana sam sa ocem išao dalje. Klenove koje sam lovio, imali su oko 30cm. Nema velikog klena u ovom delu jer je to već krajnji deo reke i gotovo sav veliki klen završi u Dunavu. Međutim, u tom delu gde su izmešani Zamna i Dunav, ima finih komada, i ima prostora za FF dok je idući uzvodno od ušća sve manje prostora za to, da li zbog granja ili zbog vrlo plitke vode u kojoj ne obitavaju krupni komadi. Takođe, red je napomenuti i to, da sam pre nekih desetak dana, u onom bazenu ulovio jednu malu pastrmku, što je svakako lepo jer nisam verovao da je ima u Zamni. Da je Zamna čista, govori i to da sam pre par dana naleteo na jednog raka, baš ispod onog bazena.

A za cuganje su me zeznuli burazer i drug, došli mi u goste u nedelju kada sam planirao da idem na FF pa sam izuo par komada i poneo još neko, ali ih nisam popio jer sam gledao da što više vremena provedem u mahanju.

Sve u svemu, nije se pokazalo kao dobro, pošto gazeći po peskovito - muljevitoj podlozi, uz par piva, tlo postaje nestabilnije no obično

Ako budeš dolazio, obavezno se javi