Malo jače od decenije "vežem". Probao sam do sada stvarno sve i svašta pa i dalje probavam i eksperimentišem iako malo manje nego kakvih pet godina pre. Kroz sezonu koristim razne nimfe ALI samo jedne su mi se pokazale kao univerzalne ultra "RADNE". Imam ih u nekoliko velicina i "uglavnom" u jednoj boji (hrđava). Izuzetno lovna imitacija koja imitira razne larve. Brzo se veže i nije bitno da je materijal uvek isti kao po nekoj recepturi. Važna je samo ovakva silueta i onda boja. Otežana po potrebi. Nakon sada več mnogo sezona odlučio sam ovim nimfama posvetiti jednu celu kutiju. Dakle od ove godine u jednu kutiju idu samo ovakve u par veličina. I kad bi išao na neku novu vodu to bi bila prva kutija koju bih otvorio 
Njima sam lovio na više različitih voda/terena....mrene, skobalji, klenovi, pastrmke i lipljeni.... lipljeni, lipljeni, lipljeni
To se radi na brzaka, jednostavno i jeftino. Izgledom nisu nešto impresivne ali ovakve kave jesu su ultra lovne, moje radne koje se najčešće nalaze na kraju mog tipeta. Eto, podelih sa vama moje najomiljenije nimfe, moju diverzantsku jedinicu, specijalce...
Ne tražite lepšu sliku sa detaljima ili sbs...i ovo je dovoljno :lol: - treba vam samo
vakva udica, fini dubbing od antrona, olovna žica, bakrena žica za rebra, tungsten perla, pokrov crni od cega ocete, ja koristim antron yarn, i naravno konac
u mom slucaju uvek crni.
Ove nimfe ste vec imali prilike videti na mojim slikama sa ulovima pa i pod temama kao sto je "danas sam vezao" i "razne nimfe".
Ako vas je volja u ovoj temi mozete prikazati vase nimfe sa kojima vec vise sezona najradije lovite na razlicitim vodama.
Ps.
Ovo sam danas smotao, a ove 4 dole u desnom cosku ignorisite te ne pasu u ovu pricu
Njima sam lovio na više različitih voda/terena....mrene, skobalji, klenovi, pastrmke i lipljeni.... lipljeni, lipljeni, lipljeni
To se radi na brzaka, jednostavno i jeftino. Izgledom nisu nešto impresivne ali ovakve kave jesu su ultra lovne, moje radne koje se najčešće nalaze na kraju mog tipeta. Eto, podelih sa vama moje najomiljenije nimfe, moju diverzantsku jedinicu, specijalce...
Ne tražite lepšu sliku sa detaljima ili sbs...i ovo je dovoljno :lol: - treba vam samo
Ove nimfe ste vec imali prilike videti na mojim slikama sa ulovima pa i pod temama kao sto je "danas sam vezao" i "razne nimfe".
Ako vas je volja u ovoj temi mozete prikazati vase nimfe sa kojima vec vise sezona najradije lovite na razlicitim vodama.
Ps.
Ovo sam danas smotao, a ove 4 dole u desnom cosku ignorisite te ne pasu u ovu pricu