RASINA -musicarski revir-

Филип

Junior member
Učlanjen(a)
13.07.2023.
Poruke
34
Broj reagovanja
89
Ова је била у плићаку и два три метра од мене а уопште је нисам приметио, забацих нимфу а она је покупи још на површини скоро, само бућну главом као да узе суву. Изгледа да сам јој забацио директно пред уста. 😁😆
 

Филип

Junior member
Učlanjen(a)
13.07.2023.
Poruke
34
Broj reagovanja
89
Порибљена је била задњи пу ја мислим 2012. године. На њу се временом заборавило, па сам ја Божијим промислом ове године опет купио мушичарац и открио једну екстра пастрмску воду. Имао сам за једно пецање по 10-15 риба и исто толико удараца, откачивања. . И то риба 25+. И онда се деси помор. Али то је било на једном кратком делу, испитао сам недавно обилазећи скоро цео горњи ток. Рибе има, фонд се опоравио протеклих година, до године би требало бити лепог пецања, а да није било помора у том делу који је и био можда најпунији рибом мрест би био супер. Мада, нисам много оних које сам гледао по вировим како беже, оних од 25+ видео мртвих, можда су негде побегле. Свакако, ако се не деси која штета за 2-3 године биће ту баш баш пуно рибе и то већих комада.
 

Филип

Junior member
Učlanjen(a)
13.07.2023.
Poruke
34
Broj reagovanja
89
Невероватно је да има тај један део где је та порибљена риба мало измешана са дивљом, а има два дела од по 2-3км где је само дивља поточара, уопште не можеш да налетиш на ову порибљену.
 
Vrh Dno