Posto stoji pokraj moga nick-a i odakle sam i svasta nesto a i u postu za predstavljanje ime, prezime, ko , sam sta sam sada smatram da mogu da napisem odgovor i poatima i nepoznatima na ovom sajtu, ako neko zeli da pravi zakon kako njemu odgovara a ne kako ga je napisao neko davno pre njega, neka malo smiri strasti, zakon postoji i kao takvog treba ga postovati (ne bas svaki jer je nas saobracajni pusiona :lol: ) kako ja mislim za saobracajni jer vozim brzo i ludo tako i neki ovde kao i ja zelimo da pecamo stalno i uvek bez ikakvih ograniceja, takvu strast i fanatizam za musicarenje treba imati po rodjenju ali da bi pratili svoj instinkt bogom dat treba se roditi u Bosni blizu Ribnika sa nesto novaca ili u Crnoj Gori, jer na svim drugim mjestima u ex YU a i mnogo sire postoje zakoni koji regulisu lovostaje i lovne sezone na sve zivotinje.
Recimo da nema razlike izmedju pastrmke u junu i novembru, pa po meni je to cista glupost, kada povucem paralelu to ti je kao da mlatis neku divljac u dubokoj bremenosti, i kada ti se pruzi prilika da ti stane na nisan (ili jos bolje zenu mozes jednako opteretiti kad je u 8-9mj trudnoce i kada to nije) boze! Hajde sad svi lepo stapove u ruke po 200-300 Eur u dzepove i pravac Ribnik jer tamo nema lovostaja
Recimo da nema razlike izmedju pastrmke u junu i novembru, pa po meni je to cista glupost, kada povucem paralelu to ti je kao da mlatis neku divljac u dubokoj bremenosti, i kada ti se pruzi prilika da ti stane na nisan (ili jos bolje zenu mozes jednako opteretiti kad je u 8-9mj trudnoce i kada to nije) boze! Hajde sad svi lepo stapove u ruke po 200-300 Eur u dzepove i pravac Ribnik jer tamo nema lovostaja