Razne nimfe

Sreten

Newbie
Učlanjen(a)
27.11.2013.
Broj reagovanja
0
01. Mart je njen dan  ;)

Prilozi

• image.jpg
    image.jpg
    51,5 KB · Pregleda: 161

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Kutija sa pastrmskim nimfama totalno mi je prazna.
Zasedoh malo ovih dana da je dopunim, trebace...

148kz6d.jpg

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
997
Ti eko konstantno slike mojih kutija stavljaš  :D :D

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Nikola, ako smem.... rep ti je prebogat i preeeeeedugacak. Nogice ok mada krace ne bi skodile. Pokrov ceo je na zecu suvisan za radnu muvu, mada te kapiram i ja volim da se igram tako ponekad. A najveca zamerka je kako si nadabirao telo..... malo pedantnije bih ja to.... cupavo da bude al sa konusom.... :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
A ja konstantno stavljam ili kraci ili duzi, ili predebeo ili isuvise siromasan rep nikako da pogodim  :D

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
340
A to ti je Mariću najjednostavniji korak, sve ostalo je teže za oceniti!!!

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
oholi je napisao(la):
Nikola, ako smem.... rep ti je prebogat i preeeeeedugacak. Nogice ok mada krace ne bi skodile. Pokrov ceo je na zecu suvisan za radnu muvu, mada te kapiram i ja volim da se igram tako ponekad. A najveca zamerka je kako si nadabirao telo..... malo pedantnije bih ja to.... cupavo da bude al sa konusom.... :)

Naravno Oholi svaki koment je poucan ili koristan uvek mi reci ako nesto nije u redu jer nisam mnogo strastven vezivac  , kad postavljam rep sve me strah da ga suvise ne okratim ili osiromasim pa verovatno zbog toga i nije po standardu , nogice tacno mogle malo krace i tu rekoh da ne fali  :doh: kad sam je uradio to sam i uocio , pokrov sam gledao na you tube i celu izradu , pa sam je radio po tome , u toraxu ima dve male mesing glave mozda one ruse konus a i ja sam mogo lepse , nekad muva ispadne ko salivena bez nekog truda , a nekad kad se vise koncentrisem ukakim je  :D,

Vrh Dno