Razne nimfe

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Opasan musicar, mada guru je jedan drugi tj stariji :)

ado bl.

Senior member
Učlanjen(a)
21.02.2011.
Broj reagovanja
0
oholi je napisao(la):
Pa sto se ne javi covece?
A nemam se sta ljutiti. Imamo mi mnogo da ucimo jos. Sto se vaseg tima tice realno nisam nikoga video na delu. Al uvek ima boljih... kod nas radojica da je bio bili bi za klasu bolji tim....
A na plivi sam prvo imao peh, napunio sam se vodom. A onda stap koji sam koristio nije ni najmanje uparen sa kanapom koji sam imao.  Mada da sam bolji pribor imao ne bih bolje prosao. Pliva je fenomenalna reka. Plive.sam se najvise plasio. Ispostavilo se tacnim to....realno imao sam malo riba. Vrbas me je zeznuo samo jer je mutan bio i velik....prve pozicije su bile krcate ribom. Ja sam 20 i neka pozicija bio...mutno brzo i prazno mesto....

Sent from my LG-D320 using Tapatalk
A jebiga imao sam nameru da ti pridjem ,ali vidim napali te oni novinari i televizija pa reko necu , fino si tamo odradio ono mjesto na suhu ,ja nebi rekao da bi se ono mjesto moglo bolje odraditi. Pliva je mnogo zahtjevna rijeka i vrlo zajebana za gazati,rekao bi covjek da nije brza :) ali kad u nju stanes suprotno se pokaze .Za Vrbas da ne govorim , to je po meni najbolja rijeka na svijetu  :) zato sto sam iz Banja Luke ali je jedna od zajebanijih rijeka u BiH pogotovo dole nize brane prema B.luci. Mnogo je zahtjevan ,a pogotovo kad se zamuti bas i nije za pecati. Mene da se pitalo nije se trebalo gore loviti ,previse je prljav i nije to za pokazivanje  :( Nazalost . Da vidis kako su ga Cesi opisali na svojim stranicama :( nije nikako dobra reklama. Trebali su uzeti Janj rijeku umjesto Vrbasa.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Nisam ni znao bolje :), trk pred kraj provalim par lipaca u rupi. Al nagla dubina pa muva samo preleti preko njih. Nisu hteli da se dizu

Pablo castro i neki italijan.... cekamo bus i u kucici gde se ceka bus prepuno smeca i govana....popizdeli ljudi.... jeste sramota. A reka ima potencijal.... steta sto riba nije bila bolje radporedjena...svi bi lovili.

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

Radojica-pop

Senior member
Učlanjen(a)
21.10.2010.
Broj reagovanja
0
Da nikoga ne naljutim ili uvredim, samo iznosim svoje misljenje o ljudima koje sam imao prilike da upoznam i sa njima odpecam. Za mene je Ado Jeginovic alfa i omega musicarenja u Bosni!

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
997
Ima dosta dobrih da ne kažem malo jače riječi (odličnih, vrhunskih) mušičara u BiH: Ado jeste veličina ali ja bih rekao samo jedan od najboljih...

Dexa89FLY

Full member
Učlanjen(a)
24.04.2014.
Broj reagovanja
0
Hajde da vratimo temu na nimfe :)
#12 zeleni fluo konac,crni konac rebra,oranz flos(hot spot) i ice dub pheasant tail .. Podtelo bakarna zica, 3,3mm tungsten sloted bead .. :)

Prilozi

• IMG_20151130_162938.jpg
    IMG_20151130_162938.jpg
    124,6 KB · Pregleda: 187

ado bl.

Senior member
Učlanjen(a)
21.02.2011.
Broj reagovanja
0
Radojica-pop je napisao(la):
Da nikoga ne naljutim ili uvredim, samo iznosim svoje misljenje o ljudima koje sam imao prilike da upoznam i sa njima odpecam. Za mene je Ado Jeginovic alfa i omega musicarenja u Bosni!
Ima Adi u Bosni koliko god hoces Radojica ,samo sto se ne hvale i ne slikaju sa svakim svojim ribama. Ado je od 365 dana u godini naj manje 300 dan na vodi ,ako i ne vise tako da mora dobar biti,ali ima njih jos mnogo dosta,ali nemaju para i sredstava da dodju do vidjenja.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Sto to? Ja to na jednodnevke samo. Na nimfu stavi sta god kad vec nemas tragopan

Radojica-pop

Senior member
Učlanjen(a)
21.10.2010.
Broj reagovanja
0
Radojica-pop je napisao(la):
Ljudi lepo sam se ogradio. Moguce da ima i boljih od njega, ja govorim o ljudima sa kojima sam imao prilike da lovim, da se druzim i naucim svasta nesto.

Vrh Dno