oholi je napisao(la):
Pa sto se ne javi covece?
A nemam se sta ljutiti. Imamo mi mnogo da ucimo jos. Sto se vaseg tima tice realno nisam nikoga video na delu. Al uvek ima boljih... kod nas radojica da je bio bili bi za klasu bolji tim....
A na plivi sam prvo imao peh, napunio sam se vodom. A onda stap koji sam koristio nije ni najmanje uparen sa kanapom koji sam imao. Mada da sam bolji pribor imao ne bih bolje prosao. Pliva je fenomenalna reka. Plive.sam se najvise plasio. Ispostavilo se tacnim to....realno imao sam malo riba. Vrbas me je zeznuo samo jer je mutan bio i velik....prve pozicije su bile krcate ribom. Ja sam 20 i neka pozicija bio...mutno brzo i prazno mesto....
Sent from my LG-D320 using Tapatalk
A jebiga imao sam nameru da ti pridjem ,ali vidim napali te oni novinari i televizija pa reko necu , fino si tamo odradio ono mjesto na suhu ,ja nebi rekao da bi se ono mjesto moglo bolje odraditi. Pliva je mnogo zahtjevna rijeka i vrlo zajebana za gazati,rekao bi covjek da nije brza

ali kad u nju stanes suprotno se pokaze .Za Vrbas da ne govorim , to je po meni najbolja rijeka na svijetu

zato sto sam iz Banja Luke ali je jedna od zajebanijih rijeka u BiH pogotovo dole nize brane prema B.luci. Mnogo je zahtjevan ,a pogotovo kad se zamuti bas i nije za pecati. Mene da se pitalo nije se trebalo gore loviti ,previse je prljav i nije to za pokazivanje

Nazalost . Da vidis kako su ga Cesi opisali na svojim stranicama

nije nikako dobra reklama. Trebali su uzeti Janj rijeku umjesto Vrbasa.