Razne nimfe

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Moguće,neku sa neta sam kopirao pe neku godinu,sa zelenim flešom na sličan način ali ili joj nisam dao pravu šansu ili me je razočarala....a nešto na ovu foru mi je ove sezone bilo baš,baš u nekim situacijama.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
@sašaPI nisam kacio druze.... Ali isto kao ti, nisam im sansu davao.... Samo ni se svidelo to telo. Mene je inspirisala magic quill da uradim takvo telo. Posto magic quill nisam koristio nikad.

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Ništa magično,fleš trakica i badrljica pauna,igrao sam se gelom da bi bila prozirna ...nisu ovi tel tolko pametni da slikaju ono što se vidi golim okom.

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Volim ove,,nedefisane" boje,ne mora baš da je od kaputa ali većina muva su mi od takvih boja.

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
997
Vidi Vlado...meni svakako daje puno informacija oko točne nijanse boje
(hoću da istaknem i njegujem ove naše lokalizme) kako bi ti opisao neku nijansu? Ovo bi bilo oliv sa primjesama braon i medastog ali sa opisnim riječima (tj. 1-2 riječi) ne možeš da opišem točnu nijansu niti materijal, sastav... a kad ovdje od Mostara nizvodno kažeš:Lolin kaput ili Tuzlak sve je rečeno i opisano

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Samo ti meštre piši,a kad kažeš primjesa,da li ispod stavljaš boju ili u dabing mješaš?

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
997
Kako kad 90% obično nista ne stavljam osim osnovnog konca kojim ponekad pravim Hot spot ili pozada ili kragna...recimo sa podlogom crvenom mi se dobro pokazalo kad stavim bilo kakav žućkasti materijal da malo to crveno probija recimo.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Silvio, nista lose nisam mislio. Ja ne idem toliko u nijanse jer gde god da sam pecao nikad nijansa nije bila presudna. Ali svakom svoje, ako ti lovis sa tom nijansom znaci da tebi radi.

Ja samo odbijam da verujem da riba pored tungstena i udice koja se itekako vidi zagleda nijansu i dal probija narandzasta ili koja god boja. Sad... Ne znaci da sam u pravu ni najmanje. Siguran sam da si imao situacije gde si zakljucio da boja igra presudnu ulogu... Isto kao sto ja imam druga iskustva

silvio

Hero member
Učlanjen(a)
02.07.2008.
Broj reagovanja
997
Vlado nemaš šta loše da misliš...
1. Prezentacija
2. Sve ostalo...
Ali da donese ta boja prevagu u nekim situacijama zna da se desi

Vrh Dno