realisticna krilca

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Malo sam istraživao o ovim krilcima koja su isprintana na foliju. Dosta toga je...malo i previše, verovatno ni sve nije tako lovno kako izgleda. Ipak ko zna on ce loviti na dobre realne i cupave (old school) muve. Ja osobno cu da probam da radim u kombinaciji realizma i cupavosti...

Kome se da printat i ko voli realna krilca neka se posluži sa ovima.

Tko več ima korisna iskustva u ovome neka se oseča slobodno i podeli sa nama.

Ja ih nisam nikada printao, ali sam ih radio realna od realnih  :hammer: HEHE...

Ako necete da printate jos uvek se da uhvatiti prava i njena krilca nalepiti na selotejp, npr. tanji kvalitetniji selotejp i naravno mora da je bezbojan. Ne znam da li iko to radi i dali sam se ja toga setio prvi, mada cisto sumnjam da sam ja bio prvi, no toga sam se setio i probao....i...nije slabooo.

Evo slike, pa si printajte u svim veličinama koje vam pašu. Evo još i glava od kamenjarke jer paše sa njenim krilcima.
Adobe Photoshopom se da sve lepo srediti, pa čak i tonovi, boje, krilca. Ako vam ova kamenjarkina krilca ne pašu mogu biti i crvena, zelena i ljubičasta npr. za cirkus na vodi  :hammer: (mala šala)

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
evo postam vam jos jedna krilca od baetis majske muvice :). Malo sam se igrao na racunalniku i nekako sredio ova krilca...heheh...nepitajte kako ;-) vi samo printajte na odgovarajucu foliju i vežite ako vas zanima realizam :)

Ako uspem srediti jos kakva zanimljiva krilca i njih cu vam ovde postaviti...

flydoc

Junior member
Učlanjen(a)
03.05.2006.
Broj reagovanja
0
lepo ikopirane slike sa "nekog" foruma gde sam clan hehe

Kuzma

Hero member
Učlanjen(a)
08.12.2005.
Broj reagovanja
16
ma prijatelju istog sam misljenja kao ti i ne verujem da imitacije sa tako printanim krilcima mogu musicaru doneti veci uspeh i slavu negoli neka druga muva u tom trenutku. U kutiji ovakve musice izgledaju bas kako treba i u sekundi skrecu paznju na sebe(bez obzira kako je odradjen ostatak muve), ali u ruci onako kruta i ostra nikako ne moze da zalici na nesto prirodno. Dali je ribi vec kasno kad oseti u ustima ovu neprirodnu i neprijatnu cvrstinu i ostrinu ili ne????????? Sto se mene tice printana krilca u kutiji-DA, ista takva u ribolovu-NE

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
FlyDoc ako mislis na zadnju sliku lepo si se prevario :lol: nisu sa foruma i imao sam dosta posla da sam ih "ocistio" i popravio, one prve jesu iskopirane davno, samo ne secam se vise odakle... forum jeste bio, ali ne secam se imena ;-) zato se i ne hvalim tim slikicama jer ja nisam njihov autor ;-) to je važno zar ne ;-)

Osobno, ovakve muve mogu biti zanimljive posebno na izlozbama, ali nema nista bolje od stare načubene pernate muve :)

imam još dosta ovakvih krilica od i kaddisa i raznih jednodnevnica ali ih treba obraditi...no i to cu mozda kada mi se bude dalo. Zapravo ova zadnja slika je nastala po jednom modelu, da bi na kraju ipak morao sve sam iscrtati i sastaviti...na neki nacin ova zadnja i jeste "by me!" ;-) :lol: svidelo se to nekom ili ne! :lol:
poz.

sumadinac

Hero member
Učlanjen(a)
30.01.2006.
Broj reagovanja
164
Zasto tupiti i izmisljati toplu vodu kada se CDC toliko dobro pokazao da ga ne treba menjati, uz njega gomila drugih imitacija koje su takodje izvrsne, a uz to i prirodne, cak se musicari sa juga hvale da uspesno koriste polipropilen, ja cak mislim da je i on bolji izbor od stampanih krila!

flydoc

Junior member
Učlanjen(a)
03.05.2006.
Broj reagovanja
0
Mrzi me da slikam malo je losa ali se vidi.
Sumi ja sam sa juga ali ne koristim to heheh

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
10
Za one koje to zanima ;-) Krilca Hexagene. Pa ko voli neka izvoli.

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Ja, brate, lepo razapnem zensku carapu preko stakla pa premazem bezbojnim lakom za nokte.... onda sve lepo isecem skalpelom ili ziletom, kako mi treba i koliko mi treba.... uglavnom, ribe se ne zale! :D

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Sjekloca je napisao(la):
Ja, brate, lepo razapnem zensku carapu preko stakla pa premazem bezbojnim lakom za nokte.... onda sve lepo isecem skalpelom ili ziletom, kako mi treba i koliko mi treba.... uglavnom, ribe se ne zale! :D
Da, to je odlican nacin da se imitiraju krila. Ali ja to ne bih praktikovao. Jer ... Ako bih hteo lovnu musicu izbegao bih sve vestacke materijale, a ako bih hteo da napravim realisticnu - koristio bih stampanu foliju sigurno.

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Ma nemam nista protiv... samo iznosim svoja iskustva.

lazza

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
06.12.2005.
Broj reagovanja
2
Ni ja druze moj protiv tvog nacina! :) Samo pricam po svom iskustvu.
Dobro nam dosao na forum btw! ;)
Osecaj se kao kod kuce!

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Odlicna tema a zapostavljena. Dajte slika iz kolekcija. one koje su za printanje.

Vrh Dno