REVIRI U SRBIJI

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Goci je napisao(la):
Šone, nije lepo praviti sprdnju od jednog ovakvog događaja koji se zaista desio. "Neko" je zaista mušicu nabacio vidri na leđa na Belom Timoku i kontrirao, i nije nimalo smešno što je vidra, nakon što je naravno pokidala strunu, otišla sa udicom u leđima. Ta udica će da zarđa, teoretski je moguće da životinja u velikim mukama umre od trovanja krvi. Takvi događaji nisu za zajebanciju...

Dakle ako ćeš već da se sprdaš sa nekim događajima, pazi šta pišeš. Mangulica, tapir i tasmanijski đavo su Ok, vidra nije. Jer asocira na jedan ružan događaj koji se zaista desio.

PA STA RECI ZA TOG KOJI JE ZAKACIO vidru musicom za ledja osim da je u najmanju ruku degenerik..gadim se od takvih tipova...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
A sta reci za onog koji pokusava da ga imitira jer je toliko ogranicen da smisli nesto "bolje"? :hammer:

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
distanciram sam od rata izmedju vas dvojice.......

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Kakav bre rat. Ovaj celavi retard je mala beba za bilo kakav rat. Pitam te ozbiljno, kad za "original" mislis da je degenerik sta onda mislis o plagijatu?

Meni je nesto jako interesantno ovde. Kako Goci skace u odbranu na pomen reci "degenerik" za neke ljude a za neke precuti. Kako mu odgovara. Da podsetim nedavno je meni svasta rekao kada sam pomenuo da je degenerik svako ko poredi Francusku i Srbiju.

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
O ovde i nije tako dosadno kao sto se cini na prvi pogled...  kacenje vidre za ledja, rat izmedju ljutih musicara, nada da ce nekad biti bolje na nasim vodama, samo fali ljubavna prica i imamo sve elemente za dobar triler.... hahahaha 
P.S.  "nadam se da mi postovani clanovi sajta nece zameriti na malim salama..."
a sada jedno pozbiljno pitanje zbog kog sam i usao na sajt: Sta je sa golijskom Moravicom, trazio sam po forumu ali nisam mogao da pronadjem nista. cuo sam  da je planiran ozbiljan revir, da je poribljen sa pastrmkom i lipljenom i da se ozbiljno cuva...
Letos sam svracao do Moravice i pronasao sam samo  neku tablu iznad neke livade sa kosnicama na kojoj pise da je musicarski revir.......  jer ima od toga nesto ili je zavrseno na velikim planovima i malim poribljavanjem...
Musicari opustite se... kakv rat, kakva svadja nemojte gubiti vreme na te gluposti...

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Goci je napisao(la):
Šone, nije lepo praviti sprdnju od jednog ovakvog događaja koji se zaista desio. "Neko" je zaista mušicu nabacio vidri na leđa na Belom Timoku i kontrirao, i nije nimalo smešno što je vidra, nakon što je naravno pokidala strunu, otišla sa udicom u leđima. Ta udica će da zarđa, teoretski je moguće da životinja u velikim mukama umre od trovanja krvi. Takvi događaji nisu za zajebanciju...
Dakle ako ćeš već da se sprdaš sa nekim događajima, pazi šta pišeš. Mangulica, tapir i tasmanijski đavo su Ok, vidra nije. Jer asocira na jedan ružan događaj koji se zaista desio.
Ma Goci ja nisam ni na čijoj strani ,niti me zanima rat u Nišu ,ne spadam u klanove ,malo pravim šalu kada mi je do toga u granicama a malo ili malo više sam ozbiljan kada recimo pišem o Bojanu Simpsonu u svadjalici ...
Takodje sam veoma ozbiljan kada kažem da je pojedincima na ovom forumu svašta dozvoljeno ,da idu od teme do teme i da je upropaštavaju,da vredjaju ostale članove ,da optužuju za raznorazne radnje ,krivolovne ,krivične kao i da pišu uvrede ,da uteruju dugove , pišu izmišljotine i da zloupotrebljavaju  forum i internet u  svoje lične svrhe da bi se nekom svetili ..
A u slučaju da im slučajno i odgovoriš posle odredjenog vremena ,onda te administracija banuje ili ti obriše post...

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Ok Šone, slažem se sa delom tvog posta.

Ti samo shvati da neki događaji koji ti se čine kao zlonamerne priče usmerene protiv "nekoga" nisu izmišljeni, već su potpuno istiniti i tužni (po ribe i druge životinje) pa kao takvi nisu za sprdnju i zajebanciju.

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
denmil je napisao(la):
  Crni, da li bi koristio gumicu?  :hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:

ili bi ipak radela samo metla

Samo se vi zezajte...

Kakva bre gumica,kakva metla....lopata za utovar bi radila ovde!!!

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Šone je napisao(la):
A u slučaju da im slučajno i odgovoriš posle odredjenog vremena ,onda te administracija banuje ili ti obriše post...

Ajde brate ne pustaj vise filmove...mene su banovali(i ako su,sad sam pametniji covek  :doh:  :D) sto sam imao par razmenjenih postova sa Tomosom i par nesuglasica sa Gocijem na PM.
Da je tako kao sto ti mislis da jeste tebi ne bi trebalo da banuju nego da ti oduzmu komp!!!!

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
crni je napisao(la):
...mene su banovali(i ako su,sad sam pametniji covek  :doh:  :D)
Plus si se sprijateljio sa Gocijem, a ja sa Crnim, što samom činu tvog banovanja daje dodatnu vrednost!  :lol:

Uzgred, možda sada, kada čitaš ovaj "novi" (necenzurisani) forum, shvataš zašto sam ja kao urednik sve potencijalne svađe olako brisao, bez suvišnih objašnjenja. Mislim da je takav forum ipak lepše izgledao nego "ovo" što čitamo poslednjih nedelja, a možda i meseci...

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Goci je napisao(la):
Plus si se sprijateljio sa Gocijem, a ja sa Crnim, što samom činu tvog banovanja daje dodatnu vrednost!  :lol:

Cuti bre tj pazi sta pises ovde ima raznih moze svasta da im padne na pamet  :hammer:
  :D  :D

:firends:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Kako je interesantno, treba da budes banovan da bi postao Gocijev ortak, neverovatno slatko.

Mada meni se gadi takva pomisao, pre bih istrpeo dozivotni ban bez problema. Pogotovo sto je Goci ovde poput belog medveda zasticen. Moze da casti druge uvredama bez bojazni.

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
Imaš odgovor u temi Svađalica, mislim da tebi jedino tu ima smisla odgovarati.

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Kako je interesantno, treba da budes banovan da bi postao Gocijev ortak, neverovatno slatko.

Sa Gocijem sam imao nesuglasice koje smo "razjasnili" posle 5min razgovora na Niskom sajmu zbog cega mi je drago...razgovor oci u oci i ovo piskaranje po netu se razlikuju ko dupe i oko.

Vrh Dno