ne znam ko je tebe zadojio ali ako se uzme u obzir da vecina musicara ne idu na forume a na forumima je prisutno najvise ljudi iz nisa i okoline logicno je da je u tom kraju naj zastupljenije musicarenje kod nas , ili su nislije elektronski naj pismeniji u srbiji.simpson H je napisao(la):Odakle podatak da je Nis najveci musicarski centar kod nas? Zadojio te mix?
ovo si dopisao dok sam kucao post ...simpson H je napisao(la):Znas li koliko ljudi se okuplja u Galovici svakog petka a koliko u MSN svakog cetvrtka (valjda)?
JA ih samo u Cacku poznajem 50simpson H je napisao(la):. Opet ako podjes od osnove da najveci broj musicara nema pojma ni da postoje domaci forumi, (valjda)?
gegula je napisao(la):... ali za mene ko ide u ribolov jednom mesecno nije ribolovac....zalim slucaj...
gegula je napisao(la):meni logicnije zvuci da ima vise musicara tamo gde su "musicarske vode" nago ovde kod nas severnije gde su vode puno mirnije...evo recimo moj i drug i ja smo jedini musicari u krugu od 50km...ne smem da kazem za sabac da li ih ima,ali da ih ima vec bih video nekog za sve ove godine susreo .uglavnom su to plovkarosi i varalicari.nisam ni na cijoj strani ali logicnije mi zvuci da ih na jugu ima doooostaaaa vise nego recimo u bg i dalje...mozda ih ima u bg puno ali za mene ko ide u ribolov jednom mesecno nije ribolovac....zalim slucaj...