REVIRI U SRBIJI

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
  E ne mogu da verujem, ovi forumi postoje godinama a jos se nezna broj musicara (od prilike), ja neznam sta radi MFS, broj musicara je relativno vazan podatak i veoma je lako doci do njega... sad cu da vidim kako se otvara nova tema gde cemo saznati broj musicara (od prilike) ako svi clanovi foruma daju svoj mali doprinos tome...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
milan_mj je napisao(la):
  E ne mogu da verujem, ovi forumi postoje godinama a jos se nezna broj musicara (od prilike), ja neznam sta radi MFS, broj musicara je relativno vazan podatak i veoma je lako doci do njega... sad cu da vidim kako se otvara nova tema gde cemo saznati broj musicara (od prilike) ako svi clanovi foruma daju svoj mali doprinos tome...

Kako je to "vrlo lako" utvrditi broj musicara u Srbiji? Kakve to veze ima sa MFS kad ne postoji nikakva obaveza uclanjenja u tu organizaciju?

falco

Full member
Učlanjen(a)
23.10.2007.
Broj reagovanja
132
Ja ni za sebe ne znam tacno da li sam musicar, posto cesto bacam i varalicu  :D.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Ima u Sapcu musicara. A ako ih nisi video to samo znaci da na pogresnim mestima pecas jer ovi ubise protfisa :)

Odakle sad uvede merenje koliko ko cesto ide u ribolov i gde ima da se vidi lista ko ide koliko cesto u ribolov? I ti donosis neke "logicne" zakljucke? Slaba ti ta logika.

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Ima u Sapcu musicara. A ako ih nisi video to samo znaci da na pogresnim mestima pecas jer ovi ubise protfisa :)

Odakle sad uvede merenje koliko ko cesto ide u ribolov i gde ima da se vidi lista ko ide koliko cesto u ribolov? I ti donosis neke "logicne" zakljucke? Slaba ti ta logika.

a odakle tebi a ja pecam na pogresnim mestima???? ja sam rekao da ih nisam video do sada nisam rekao da ih nema,i drugo tereni gde ja pecam su izuzetno bogati klenom,ne secam se ni jednog izlaska bez minimum 20+ klenova(ruku na srce ima i malih ali su retki....

pa logican je zakljucak da ako neko ide u ribolov jednom mesecno ne moze sebe nazvati ribolovcem,bar ne po mom shvatanju..

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Kako je to "vrlo lako" utvrditi broj musicara u Srbiji? Kakve to veze ima sa MFS kad ne postoji nikakva obaveza uclanjenja u tu organizaciju?
Objasnio sam kako, ako si glup i ne mozes da ukapiras to je druga prica
ima veze, osnov neke organizacije je dazna sa koliko ljudi raspolaze, to je kao pastir koji nezna koliko ima ovaca...
simsone trebas da budes konstruktivan a ne destruktivan, ili to namerno radis zato sto je ovaj forum poseceniji od tvog...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
sasats je napisao(la):
koliko bojane MFS ima clanova?

Nemam pojma i ne interesuje me stvarno. Nemam pojma ni koliko Zvezda ima clanova, ni EKOD Gradac, ni Srbija-Zapad ciju dozvolu kupujem, ni moje lovacko drustvo,...

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
mislio sam da znas posto mi nesto u pamcenju da si clan ...ako ne gresim . cisto me interesovalo informativno i neobavezno

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Jesam clan isto kao i Zvezde, Gradca, Lovackog drustva, Srbija-Zapad ... svuda sam clan.

Vrh Dno