REVIRI U SRBIJI

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
milan_mj je napisao(la):
Objasnio sam kako, ako si glup i ne mozes da ukapiras to je druga prica
ima veze, osnov neke organizacije je dazna sa koliko ljudi raspolaze, to je kao pastir koji nezna koliko ima ovaca...
simsone trebas da budes konstruktivan a ne destruktivan, ili to namerno radis zato sto je ovaj forum poseceniji od tvog...

Vidim da si vidovit pa znas koliko moj forum i sajt imaju poseta, hajde molim te navedi mi :hammer:

A glup je onaj koji pomisli da vecina musicara prati forume, izuzetno je glup.

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
neznam koliko ima poseta ali znam da kad udjem na njega vidim da se nista ne desava...
ja nisam rekao da vecina musicara prati forume...
nempoj da skreces temu...
Reci mi sta je lose da se zna okvirno koliko ima musicara u srbiji?

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
@Boki, molim da ovde na forumu ne vređaš ljude nazivavši ih glupim...nije to lepo!  To je uvreda i provokacija ujedno.

@"SVI", Ako se mislite nadglašavati ko je "lepši, jači i pametniji" imate svađalicu....ovde vodite "razgovor" na konstruktivnom i kulturnom nivou.

HVALA

Administracija

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
simpson H je napisao(la):
Jesam clan isto kao i Zvezde, Gradca, Lovackog drustva, Srbija-Zapad ... svuda sam clan.
ma ok bojane . nista nisam lose mislio samo me cisto zanimalo i ocekivao sam da znas , pa rekoh da pitam kad se vec pominje mfs.
drugo je zvezda ili srbija zapad ili ...to su masovne organizacije i nema ni potrebe znati broj clanova ...ali mfs je mala organizacija i takoreci svi se mi licno znamo ...pa sam pretpostavio da te mozda zainteresovalo sa koliko clanova raspolaze i samim tim koliku snagu ima ....a to me zanimalo jer bi mozda prema broju clanova moglo pribliznije da se odredi koliko ima musicara u srbiji

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Jesam clan isto kao i Zvezde, Gradca, Lovackog drustva, Srbija-Zapad ... svuda sam clan.

On mene pita,one mene pita.... DRUG CLAN  :D  :D

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
milan_mj je napisao(la):
neznam koliko ima poseta ali znam da kad udjem na njega vidim da se nista ne desava...
ja nisam rekao da vecina musicara prati forume...
nempoj da skreces temu...
Reci mi sta je lose da se zna okvirno koliko ima musicara u srbiji?

Ama ko je rekao da je lose? Naravno da nije lose ali je nemoguce utvrditi cak ni priblizno.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
sebastian je napisao(la):
@Boki, molim da ovde na forumu ne vređaš ljude nazivavši ih glupim...nije to lepo!  To je uvreda i provokacija ujedno.

@"SVI", Ako se mislite nadglašavati ko je "lepši, jači i pametniji" imate svađalicu....ovde vodite "razgovor" na konstruktivnom i kulturnom nivou.

HVALA

Administracija

Seb ne palamudi molim te nego pogledaj na koji post sam replicirao.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
sasats je napisao(la):
ma ok bojane . nista nisam lose mislio samo me cisto zanimalo i ocekivao sam da znas , pa rekoh da pitam kad se vec pominje mfs.
drugo je zvezda ili srbija zapad ili ...to su masovne organizacije i nema ni potrebe znati broj clanova ...ali mfs je mala organizacija i takoreci svi se mi licno znamo ...pa sam pretpostavio da te mozda zainteresovalo sa koliko clanova raspolaze i samim tim koliku snagu ima ....a to me zanimalo jer bi mozda prema broju clanova moglo pribliznije da se odredi koliko ima musicara u srbiji

Sale znam da nisi mislio nista lose, pobogu sta mi objasnjavas. A snaga neke organizacije se meri sposobnoscu ljudi ili ti kvalitetom a ne kvantitetom. Nije MFS politicka partija pa da meri snagu kvantitetom. Iracka armija je imala kvantitet ali 3/4 vojnika nije znalo koja mu je leva a koja desna strana.
Licno mene nikad nije zanimalo koliko ce MFS da broji clanova, uclanio sam se eto iz dobre volje ako mogu nekako da pomognem, kao uostalom i na svaki forum. Ono cinjenica da nema nekih aktivnosti a da ih znam, ali me i ne interesuje previse. Na mene mogu da racunaju uvek, jer ja sam drug clan, jel tako :D

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
ovaj nacin koji sam ja predlozio je najlaksi i najekonomicniji nacin da se priblizno utvrdi broj musicara, ti ako znas drugi nacin bolji i precizniji reci ja cu prvi da te podrzim, samo nemoj da idemo od kuce do kuce i pitamo ljude " da li ste musicar?" odgovorite sa da ili ne....:)
Simsone sto se svaka lepa ideja i inicijativa da se nesto pokrene ili promeni zavrsi svadjom? dokle bre vise?

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Sale znam da nisi mislio nista lose, pobogu sta mi objasnjavas. A snaga neke organizacije se meri sposobnoscu ljudi ili ti kvalitetom a ne kvantitetom. Nije MFS politicka partija pa da meri snagu kvantitetom. Iracka armija je imala kvantitet ali 3/4 vojnika nije znalo koja mu je leva a koja desna strana.
Licno mene nikad nije zanimalo koliko ce MFS da broji clanova, uclanio sam se eto iz dobre volje ako mogu nekako da pomognem, kao uostalom i na svaki forum. Ono cinjenica da nema nekih aktivnosti a da ih znam, ali me i ne interesuje previse. Na mene mogu da racunaju uvek, jer ja sam drug clan, jel tako :D
Nezna se koliko je priblizan broj musicara a o stanju voda da ne govorim toliko o kvalitetu MFS...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
milan_mj je napisao(la):
ovaj nacin koji sam ja predlozio je najlaksi i najekonomicniji nacin da se priblizno utvrdi broj musicara, ti ako znas drugi nacin bolji i precizniji reci ja cu prvi da te podrzim, samo nemoj da idemo od kuce do kuce i pitamo ljude " da li ste musicar?" odgovorite sa da ili ne....:)
Simsone sto se svaka lepa ideja i inicijativa da se nesto pokrene ili promeni zavrsi svadjom? dokle bre vise?

Druze za svadju je potrebno dve strane, ja se zaista ne svadjam. Jedino ako racunas da je svadja ako iznesem svoje misljenje da nema sanse da utvrdis ni priblizno broj musicara. Ako si hteo na osnovu foruma to je bar jednostavno jer je odprilike.

Po forumima u Srbiji nema vise od 500-700 musicara, jel ti odgovara ovakav podatak da se ne mucis ni ti dalje?

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
od tih 500-700 sigurno je polovina onih koji su se registrovali iz znatizelje ili planiraju da pocnu i kasnije odustanu ...od broja registrovanih naloga kad se odbiju takvi i slicni ...garantujem da nema vise od 300 aktivnih musicara ...znaci ljudi koji bar povremeno odu na reku sa takvim priborom ili povremeno potrose deo svog slobodnog vremena na bar glancanje pribora ako nista drugo ...moguce da sam i preterao i da nema ni toliko na forumima

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
Na mene mogu da racunaju uvek, jer ja sam drug clan, jel tako :D
[/quote]
Necu da ti kazem kako jedino ovo mozes da dokazes...

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
sasats je napisao(la):
od tih 500-700 sigurno je polovina onih koji su se registrovali iz znatizelje ili planiraju da pocnu i kasnije odustanu ...od broja registrovanih naloga kad se odbiju takvi i slicni ...garantujem da nema vise od 300 aktivnih musicara ...znaci ljudi koji bar povremeno odu na reku sa takvim priborom ili povremeno potrose deo svog slobodnog vremena na bar glancanje pribora ako nista drugo ...moguce da sam i preterao i da nema ni toliko na forumima
On je sam rekao da vecina musicara nije registrovana na forumima a sada se poziva na borj musicara na forumu...

Vrh Dno