Nenad Bugarcic
Senior member
Par slika je sa Sane,pa ne zamerite!
Sada je stanje malo promenjeno! Cena za strane goste je isto 30€ ali samo ako odsedate kod LTG(Barake nad vodom sve u drvetu,tv,wifi..20€ sa doruckom),ali ako zelite neki drugi smestaj tj.kod nekog drugog onda je dnevna 40€!ado bl. je napisao(la):30 KM za domace goste,a 30euro za strane goste dnevna
Na zalost vise ne kao sto je bilo ranije na trodnevnu! Jedino sto sada kao sto rekoh,dnevna dozvola pokriva sve reke za taj dan sto ranije nije bio slucaj! Novina je i to da je broj ribolovaca ogranicen na Ribniku na 35 pa je mozda bolje ako neko planira ici da proveri da li je kvota ispunjena!Goci je napisao(la):U tom slučaju je ispravnije reći da je dozvola 40 eura, ali ako odsednete kod LTG (20 eura smeštaj i doručak), onda imate 10 evra popusta na cenu dozvole. 8)
Ukratko: lep smeštaj, doručak i dozvola: 50 evra dnevno.
Ima li i dalje nekog popusta na više dana?
Jeste Proto skupo a procena ti je prilicno tacna +-20€! Cena za Gradac je vise nego ok za nas standard a i za nas iz Bg i okoline je blizu a i koliko vidim ribe prilicno ima,ovaj Oholi je skroz povileneoPROTA71 je napisao(la):Mnoooooooooogo je to skupo...računaj i računaj...kako god 80-100evrića(dozvola+režije) ti treba dnevno :'(
Gradac je ipak 1500+500din(režije)...
Sebastian,za ovo si potpuno u pravu,uzasno je kako neki tkzv musicari umeju da se ponasaju na vodi,pogotovu na vodi kao sto je Ribnik sa ovim vodostajem,gaze ga uzduz i popreko a trava ide niz Ribnik kao da prolazi ona masina za ciscenje trave na Adi Ciganliji,a cuvari pored npr.60 ribolovaca ne mogu pratiti bas svakog pa samim tim vecina nazovi musicara koristi to pa ih mrzi da setaju 300m do nekog preliva i tu da pregaze nego direkt kroz travu..dnevne i spavace sobe omiljenim nam ribljih vrsta!sebastian je napisao(la):Sigurno cu obici nekom prilikom i tu vodu a sto se cena tice sve je to relativno. Kod nas u slo su jos skuplhi takvi izleti posebno ako je gajdanje uracunato. Ponekada odgajdam i ja neku turu ali redje jer nemam vremena za to zbog redovnog posla. Ali, svi stranci koje sam gajdao (ameri, britanci, belgijanci i italijani) tvrde kako je ovde jeftino za razliku od drugih eu zemalja. Dizanjem cena i ogranicenim bronem ribolovaca na vodi dize se kvalitet i standard vode. Dugorocno gleda dobar potez i za biznis. Nas hobi je ionako samo luksuz a visi luksuz se vise i placa. Ko moze taj si priusti ko ne moze vise ili ce da radi na tome da moze ili ce se zadovoljiti sa skromnijim uvetima i mogucnostima. Jeste da su ribnicke cene prenavijene za bosanski standard ali gazde ribnika imaju garnt odedjenu viziju i idu ka tome.
Neko je nekada lepo napisao "Jebeš zemlju koja Bosnu nema".Nenad Bugarcic je napisao(la):Siguran sam da jedna svetcka ribolovna destinacija kao SLO ima itekako sta da ponudi ali isto mislim da reke BiH nisu tako daleko,cak su mozda sada i tu negde!