Ribolovacki sajam, Nis 2012

Djole Nis

Hero member
Učlanjen(a)
24.10.2007.
Broj reagovanja
1
Ribolovacki sajam, Nis 2012, hala CAIR od 04.04 do 08.04.2012

Vidimo se!

Prilozi

• Plakat-2012-GLEDANJE_Nis_mala.jpg
    Plakat-2012-GLEDANJE_Nis_mala.jpg
    72,2 KB · Pregleda: 117

sašaPI

Full member
Učlanjen(a)
25.03.2009.
Broj reagovanja
124
Što jes,jes karta skupa u PM ali eto skupilo se nekako  :D .Bili smo ,iskoristili priliku da se vidimo sa starim prijateljima i upoznamo neke nove.A prijatno sam se iznenadio kad sam video legendu našeg mušičarenja čika Savu Martinovića i proveo malo vremena u prijatnom razgovoru sa njim !Iako je u godinama treba videti sa kojim žarom u očima pažljivo bira materjale,šta reći -kapa dole !!!!

Prilozi

• P4050005.JPG
    P4050005.JPG
    225,3 KB · Pregleda: 226

T Rex

Junior member
Učlanjen(a)
22.08.2011.
Broj reagovanja
0
Pored legende se stoji mirno ko na strazi, nema trte mrte.  :hammer:  :D

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Ja sam danas imao to zadovoljstvo da se upoznam i pricam sa Savom,malo sam pazario od njega i razgledao njegove musice dobrih sat vremena.Za sve sto sam ga pitao sta,kako,koji materijal u vezi musica lepo mi je objasnio.Mogu samo da kazem da covek vezuje pa ubija i to na mesto i da mi je bila izuzetna cast da provedem dobrih sat vremena u razgovoru sa njim  :yeswink:

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Ja sam bio tamo do 17:30 od nislija sam video samo Kuzmu,Djoleta,Dragana Tasica i neke iz MSN....nigde nikog ko da se sajam odrzava u Beogradu  :p Video sam se i Salejom koji je bio sa ekipom iz Jagodine ali nije dos'o Bucko...moj ga kljucko  :whistle: Sa Vekom(vekasax) i Sasom(SasaPi) smo ogulili djonove setajuci ali izgleda da radi stuka ovih dana pa nema nigde nikog  :whistle:

Prilozi

• Savo Martinovic.jpg
    Savo Martinovic.jpg
    206 KB · Pregleda: 213

Goci

Hero member
Učlanjen(a)
03.04.2007.
Broj reagovanja
1
crni je napisao(la):
Ja sam bio tamo do 17:30
Sumnjiv si ti meni - ja sam došao u 16.30 i nisam te video. Šta si radio poslednjih sat vremena, jurio kurve po gradu ili jeo pljeskavice, to samo ti znaš...  :whistle:

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Hmmmm sumnjiv si mi ti,ja sam u to vreme bio sa Tasom ispred Djoletovog standa  ??? Kad smo krenuli prosli smo pored varalicarske sekcije i spin&fly-a ... Jeste da nosim naocare ali coveka od cca 185-190cm(cenim da si tu negde) sigurno bih video  :whistle:

Bucko M.

Senior member
Učlanjen(a)
30.11.2011.
Broj reagovanja
0
  Crni,ja sam naviko na sajmove po Holandiji,tako da me vasari ne interesuju  :D :D :p :smoke:

Bolje da si odvojio vreme i doso kod mene,da te vodim na p(k)ecanje ko coveka  :D :D

Klen radi kao lud . Da sam dosao,morao bih da se napijem,dobro.  :beer:

saleja

Senior member
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Broj reagovanja
3
Ja sam imao juce zadovoljstvo da upoznam  mnoge kolege sa foruma,, razmenimo malo ribolovacke price i tako... pozdrav momci sledeci put pored vode, da se vidimo nema da omane... :smoke:
Na zalost ovaj moj dolazak je ispao na brzinu pa nisam stigao da se javim pojedinim kolegama kako bi se upoznali na sajmu, ali bitice prilike... pozdrav narode..

Vrh Dno