Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Što jes,jes karta skupa u PM ali eto skupilo se nekako .Bili smo ,iskoristili priliku da se vidimo sa starim prijateljima i upoznamo neke nove.A prijatno sam se iznenadio kad sam video legendu našeg mušičarenja čika Savu Martinovića i proveo malo vremena u prijatnom razgovoru sa njim !Iako je u godinama treba videti sa kojim žarom u očima pažljivo bira materjale,šta reći -kapa dole !!!!
Ja sam danas imao to zadovoljstvo da se upoznam i pricam sa Savom,malo sam pazario od njega i razgledao njegove musice dobrih sat vremena.Za sve sto sam ga pitao sta,kako,koji materijal u vezi musica lepo mi je objasnio.Mogu samo da kazem da covek vezuje pa ubija i to na mesto i da mi je bila izuzetna cast da provedem dobrih sat vremena u razgovoru sa njim :yeswink:
Ja sam bio tamo do 17:30 od nislija sam video samo Kuzmu,Djoleta,Dragana Tasica i neke iz MSN....nigde nikog ko da se sajam odrzava u Beogradu Video sam se i Salejom koji je bio sa ekipom iz Jagodine ali nije dos'o Bucko...moj ga kljucko Sa Vekom(vekasax) i Sasom(SasaPi) smo ogulili djonove setajuci ali izgleda da radi stuka ovih dana pa nema nigde nikog
Sumnjiv si ti meni - ja sam došao u 16.30 i nisam te video. Šta si radio poslednjih sat vremena, jurio kurve po gradu ili jeo pljeskavice, to samo ti znaš...
Hmmmm sumnjiv si mi ti,ja sam u to vreme bio sa Tasom ispred Djoletovog standa ??? Kad smo krenuli prosli smo pored varalicarske sekcije i spin&fly-a ... Jeste da nosim naocare ali coveka od cca 185-190cm(cenim da si tu negde) sigurno bih video
Ja sam imao juce zadovoljstvo da upoznam mnoge kolege sa foruma,, razmenimo malo ribolovacke price i tako... pozdrav momci sledeci put pored vode, da se vidimo nema da omane...
Na zalost ovaj moj dolazak je ispao na brzinu pa nisam stigao da se javim pojedinim kolegama kako bi se upoznali na sajmu, ali bitice prilike... pozdrav narode..