Nisam baš neki ekspert da bi kao neki super bacač i poznavaoc mušičarskih struna...svega vezanog glede FC-a...davao neka stručna mišljenja ali onako jednostavno/preprosto/skromno mogu da kažem da je ovo do sada najbolja struna koju sam ja bacao. Ok. nisam ni bacao nekih stotinjak struna ali nesto jesam, i sve sto sam do sada cuo o Rio strunama i sto sam gledao sada sam konacno i ja to osetio na mom stapu.
Rio Gold je njihova svestranska struna i zaita je sjajna i svake hvale vredna. Kupio sam RIO GOLD wf7f i bacao mojim GRXi Greys-om 7/8. Čista fantazija, daleko, lepi lukovi prilikom zabacivanja i ispravljanja strune, suoer roll c. .... ma oduševljen sam. Ko' razmišlja o kupovini RIO Gold strune ja bi ga ohrabrio da se prestane premišljati i da je uzme odmah cim mogne
Mislio sam si uzeti Rio OutBound ali sada bi mi više trebala ova zlatna tako da če OutBound da malo sačeka.
Rio Gold je njihova svestranska struna i zaita je sjajna i svake hvale vredna. Kupio sam RIO GOLD wf7f i bacao mojim GRXi Greys-om 7/8. Čista fantazija, daleko, lepi lukovi prilikom zabacivanja i ispravljanja strune, suoer roll c. .... ma oduševljen sam. Ko' razmišlja o kupovini RIO Gold strune ja bi ga ohrabrio da se prestane premišljati i da je uzme odmah cim mogne