Pa kad neko ko nema kes, poslednji daje za nesto sto realno nije neophodno to mi nema neke veze sa realnoscu ibpameti. Ja to tako gledam.
-Sto nema veze,kad nesto volis onda ne zalis,ja to posmatram vise kao neki vid stekanja kad neko nece da se otvori za nesto sto voli,jer realno svako se moze snaci da izdvaja godinu dana po 30tak e i kupi sebi SAGE,ako zeli,ako ne zeli sve ostalo su izgovori
Daleko da mislim da smo gluplji od drugih nacija. Al zbog svega sto se desava narodu postali smo zesce isfrustrirani, iskompleksirani.... To je ono sto mogu da primetim najvise na poslu. Tu komuniciram sa dosta ljudi.
-Ne znam dal to ima veze sa ovom temom,al to uglavnom bude od coveka do coveka,a stapovi se kupuju da bi mi sami uzivali sa istima na vodi,ne da bi lecili svoje komplekse,mada ima i takvih,malo ,al ima,al na to uopste ne obracam paznju(pricam o ribolovcima),kompleksi se najvise lece automobilima
Taj smekerski filing je bio izvodljiv osamdesetih i devedesetih.... Sad je to luksuz. Naravno da bih voleo da cepam simms kombinezon. Ali i redington mi zavrsava posao. Ja tako razmisljam. Mozda gresim....
e tu se slazem delimicno,jer treba realno posmatrati stvari,pre treba dati pare za dobru majicu,pododelo,nego za kombinezon,jer svaki kombinezon sluzi svrsi,a onaj najbolji nije nista komforniji od onog iz neke srednje klase,jer nijedan nije otporan na padove i cepanje
i sluzi iskljucivo kao potrosna roba,pre bi dao pare za bilo koju glupost vezanu za ribolov nego za kombinezon
naravno opet i tu,ko ima i zeli,zasto da ne
Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk