RST M3 Traveller 5/6 9 ft

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Pa bre Grujo kupujes nesto a nisi se raspitao ccc.. Sreca RST je dobra firma :)

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.479
Evo ode covek na neko takmicenje preko..... Niko sage ne koristi.... Sve neki maxia rods npr :)

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
oholi je napisao(la):
Evo ode covek na neko takmicenje preko..... Niko sage ne koristi.... Sve neki maxia rods npr :)

Koristim ja  :D :D :D
Amerikanci, kanađani - od onih što sam ja video. Uglavnom zavisi od sponzora, svi opremu dobiju pa moraju da koriste. Sage ESN je vrhunski takmičarski štap ali je preskup pa ga malo takmičara koji sami sebi kupuju opremu koristi... 

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.479
Meni srbi nisu merodavni za pribor. Isuvise smo iskompleksirana i glupa nacija. Najvise sage stapova je ispalo iz kamiona pa je tako ibkupovano. Inace bi na leskovake mnogi pecali. Ne sporim da je sage vrhunski, al je kod nas precenjen zesce

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
oholi je napisao(la):
Meni srbi nisu merodavni za pribor. Isuvise smo iskompleksirana i glupa nacija. Najvise sage stapova je ispalo iz kamiona pa je tako ibkupovano. Inace bi na leskovake mnogi pecali. Ne sporim da je sage vrhunski, al je kod nas precenjen zesce

Niko nije merodavan za pribor pogotovo ako gledas po nacionalnosti. Niti smo glupa nacija niti smo iskompleksirana. Sramota je to da pricas. Nista bolji nisu ni Ameri, Francuzi, Nemci i ostali. Precenjen je kod nas i Golf, Audi, Pasat pa nikom nista. Sage je svoju popularnost na ovim prostorima stekao iskljucivo zahvaljujuci tvojim Cacanima, Krusevljanima i slicnim ekipama, i jako skromnom cenom po kojoj se prodavao svojevremeno.
A tek se ne slazem da bi pecali na leskovake jer smo uvek imali taj "osecaj za filing" i kupujemo smekerski a ne prigodno po novcanik. Srbinu nikad nije zao da plati debelo za svoja zadovoljstva, po toj karakteristici smo daleko ispred ostalih, po tebi pametnijih nacija. Tako je vazda bilo i u jelu, picu, zenama, i za pribor i za auto i za japanske varalice.... Srbin je spreman da istrese zadnji dinar za nesto sto voli, nadji mi jos takvih nacija molim te?

smoker13

Senior member
Učlanjen(a)
10.09.2012.
Broj reagovanja
22
Videcete sledece godine kad se prijavim za musicarsku ligu sa svojim stapicima! Ima da budem ubedljivo..........................zadnji!  :D :smoke:

jesko78

Senior member
Učlanjen(a)
29.10.2014.
Broj reagovanja
4
Ligu sledece godine da sudi Lazanski. Jebes ulov, nek pobedi najlepsi stap i oprema.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.479
Pa kad neko ko nema kes, poslednji daje za nesto sto realno nije neophodno to mi nema neke veze sa realnoscu ibpameti. Ja to tako gledam. Daleko da mislim da smo gluplji od drugih nacija. Al zbog svega sto se desava narodu postali smo zesce isfrustrirani, iskompleksirani.... To je ono sto mogu da primetim najvise na poslu. Tu komuniciram sa dosta ljudi.
Znam za cacane, gledao sam stotine stapova na gomili kad se prodaju...sve sage.... I hvala Bogu da su to radili. Realno je bolje pecati sa sage nego sa vision stapom. Ali po punim cenama je realno preskupo da prosecan srbin nabavi takav stap.
Taj smekerski filing je bio izvodljiv osamdesetih i devedesetih.... Sad je to luksuz. Naravno da bih voleo da cepam simms kombinezon. Ali i redington mi zavrsava posao. Ja tako razmisljam. Mozda gresim....

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.479
10ka je za vecinu nasih reka odlicna. 11prevelika

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Znam da je predugacka. 99 gr teska :) E sad po meni 10,6 #3 bi bilo top :)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
oholi je napisao(la):
Pa kad neko ko nema kes, poslednji daje za nesto sto realno nije neophodno to mi nema neke veze sa realnoscu ibpameti. Ja to tako gledam. Daleko da mislim da smo gluplji od drugih nacija. Al zbog svega sto se desava narodu postali smo zesce isfrustrirani, iskompleksirani.... To je ono sto mogu da primetim najvise na poslu. Tu komuniciram sa dosta ljudi.
Znam za cacane, gledao sam stotine stapova na gomili kad se prodaju...sve sage.... I hvala Bogu da su to radili. Realno je bolje pecati sa sage nego sa vision stapom. Ali po punim cenama je realno preskupo da prosecan srbin nabavi takav stap.
Taj smekerski filing je bio izvodljiv osamdesetih i devedesetih.... Sad je to luksuz. Naravno da bih voleo da cepam simms kombinezon. Ali i redington mi zavrsava posao. Ja tako razmisljam. Mozda gresim....

Oholi sve si ti smislio lepo ali jednostavno nije istina. Ko moze da se nategne snacice se za vrhunski stap, ko ne moze nece ni da ga uzima. Mi smo narod koji ZNA da ceni kvalitet. Isto vazi i za auto, garderobu, zene, pice, hranu, kozmetiku, varalice, opremu,.... I u stanju smo da slupamo poslednje pare na zadovoljstva. Malo je takvih naroda u Svetu, svi su dosta racionalniji, promisljeniji. Koliko je to dobro ili ne, ne ulazim u ocene niti preporucujem drugima da se upustaju u to. To sto tebi i meni bilo koji kombinezon zavrsava posao je nesto sasvim drugo. Ja ne robujem stvarima, nekad jesam. I nije to zbog para vec zbog zdravog razuma, necu ja da sluzim njemu nego on meni. Necu da razmisljam dal sam se provukao kroz kupinu ili isflekao kombinezon, pa da prezivljavam dodatni stres kao Maric :hammer: i sustina mog zivota i pogleda na te stvari je iskljucivo u cuvanju zdravlja i zivaca. Samo gledam gde mogu da izbegnem dodatno nerviranje i stres. Ali sa Hakuyo ne bih mogao da pecam. Kao uostalom ni ti. Ako sebi ne mogu da priustim bolje onda i necu time da se bavim.

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
oholi je napisao(la):
Pa kad neko ko nema kes, poslednji daje za nesto sto realno nije neophodno to mi nema neke veze sa realnoscu ibpameti. Ja to tako gledam.
-Sto nema veze,kad nesto volis onda ne zalis,ja to posmatram vise kao neki vid stekanja kad neko nece da se otvori za nesto sto voli,jer realno svako se moze snaci da izdvaja godinu dana po 30tak e i kupi sebi SAGE,ako zeli,ako ne zeli sve ostalo su izgovori

Daleko da mislim da smo gluplji od drugih nacija. Al zbog svega sto se desava narodu postali smo zesce isfrustrirani, iskompleksirani.... To je ono sto mogu da primetim najvise na poslu. Tu komuniciram sa dosta ljudi.

-Ne znam dal to ima veze sa ovom temom,al to uglavnom bude od coveka do coveka,a stapovi se kupuju da bi mi sami uzivali sa istima na vodi,ne da bi lecili svoje komplekse,mada ima i takvih,malo ,al ima,al na to uopste ne obracam paznju(pricam o ribolovcima),kompleksi se najvise lece automobilima

e tu se slazem delimicno,jer treba realno posmatrati stvari,pre treba dati pare za dobru majicu,pododelo,nego za kombinezon,jer svaki kombinezon sluzi svrsi,a onaj najbolji nije nista komforniji od onog iz neke srednje klase,jer nijedan nije otporan na padove i cepanje
i sluzi iskljucivo kao potrosna roba,pre bi dao pare za bilo koju glupost vezanu za ribolov nego za kombinezon
naravno opet i tu,ko ima i zeli,zasto da ne

Vrh Dno