simpson H je napisao(la):Necu da razmisljam dal sam se provukao kroz kupinu ili isflekao kombinezon, pa da prezivljavam dodatni stres kao Maric![]()
Maric se ne stresira nego naruci novi I ti to dobro znas mili Djuro
simpson H je napisao(la):Necu da razmisljam dal sam se provukao kroz kupinu ili isflekao kombinezon, pa da prezivljavam dodatni stres kao Maric![]()
:'( opet cu biti zadnji :'(jesko78 je napisao(la):Ligu sledece godine da sudi Lazanski. Jebes ulov, nek pobedi najlepsi stap i oprema.
Upravo! Mislim da je realno to vise nego dobra kupovina...maric je napisao(la):Simpsone RST za 70 e I jos Varivas Air kanap ne bih bas rekao da je skup I da je u ovom slucaju cena kvalitet realnapusti ti firmu. Pa I Sage I Orvis sa ciframa od 800$ su precenjeni duplo.
Maricu, ima da guslas jos mnoooooogo godina da bi saznao nesto o priboru. Prvo ovo je LOMLJEN stap pa skarabudzeno popravljan tako da je 70e placena struna. Vrednost stapa koji nema originalni konus je obicno 0.maric je napisao(la):Simpsone RST za 70 e I jos Varivas Air kanap ne bih bas rekao da je skup I da je u ovom slucaju cena kvalitet realnapusti ti firmu. Pa I Sage I Orvis sa ciframa od 800$ su precenjeni duplo.
Da imam loših iskustava sa Acom oko trgovine ne bih ni ja. S druge strane lomio sam i ja stap, popravka je bila tako urađena da je stap vraćen na fabrički reset sto bi se reklo. Tako i sa ovim štapom, popravka vrhunska, fleksija stapa kod mesta gde je popravljan sasvim normalna. Tačno, nije isto kao da stap nije lomljen ali s druge strane radice posao za sve pare, ubeđen sam bez problema i bice radni štap, ne salonski. Kolega peca sa štapom lomljenim na 2 mesta, sam ga je popravljao i opet je najbolji musicar među svima nama koji šetamo winstone i sageove...maric je napisao(la):I pod broj tri nikada ne bih kupio lomljeni stap Pa cak ni cuknut al kad je vec Gruja kupio nema nazad. A verujem I Aleksandru kad kaze da je popravka odlicno odradjena.
simpson H je napisao(la):Drugo kada sam pricao o precenjenosti mislio sam na nov stap, pogledaj posto je M3 traveler i zapitaj se jel bi dao te pare za njega (preko 900e) a onda mozemo i da nastavimo diskusiju.