RST M3 Traveller 5/6 9 ft

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
simpson H je napisao(la):
Necu da razmisljam dal sam se provukao kroz kupinu ili isflekao kombinezon, pa da prezivljavam dodatni stres kao Maric :hammer:

Maric se ne stresira nego naruci novi I ti to dobro znas mili Djuro :)

strelac

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
19.05.2007.
Broj reagovanja
354
Znači ključ, čovek ja dao oglas, nije otvorio temu.....

Послато са Madagaskara [emoji3]

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.479
Kako nie otvorena tema. Malo smo pobegli.

Bojane, pecam na bfc stap. Tako da sam daleko od kvaliteta. Prizeljkujem bolji. Al nema se kesa. Onaj esn sam bio u iskusenju da se pozajmim negde al bolje da sacekam

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
Da skrenem sa teme i vratim se temi :D Maricu tebra znao sam da je RST dobra firma ali nisam imao prilike da vidim da neko peca  stapom tog proizvodjaca jer i sam nemam neki staz pa nisam ni imao prilike. Elem, stize stap, na prvi utisak odlican, za klasu #5/6 neobicno lagan i jos vise "glindzav", nije motka, stavise daleko od toga  :hammer: Pada proba cim grane sunce, ako se to dogodi  :hammer:

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.479
Rst je vrh vrhova. Ja sam umao prilliku varalicarac jedan da probam.... Opak stap....

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Rst je tipican primer za sumanutu precenjenost. Ne postoji precenjenija firma u belom svetu. Najgori moguci odnos cena-kvalitet.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Simpsone RST za 70 e I jos Varivas Air kanap ne bih bas rekao da je skup I da je u ovom slucaju cena kvalitet realna :) pusti ti firmu. Pa I Sage I Orvis sa ciframa od 800$ su precenjeni duplo.

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
maric je napisao(la):
Simpsone RST za 70 e I jos Varivas Air kanap ne bih bas rekao da je skup I da je u ovom slucaju cena kvalitet realna :) pusti ti firmu. Pa I Sage I Orvis sa ciframa od 800$ su precenjeni duplo.
Upravo! Mislim da je realno to vise nego dobra kupovina...

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
maric je napisao(la):
Maricu, ima da guslas jos mnoooooogo godina da bi saznao nesto o priboru. Prvo ovo je LOMLJEN stap pa skarabudzeno popravljan tako da je 70e placena struna. Vrednost stapa koji nema originalni konus je obicno 0.
Drugo kada sam pricao o precenjenosti mislio sam na nov stap, pogledaj posto je M3 traveler i zapitaj se jel bi dao te pare za njega (preko 900e) a onda mozemo i da nastavimo diskusiju.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.479
Nemoj tako boki.... Pa maric sve zna, od muva, tehnika, pribora..... Kako te nije sramota da njemu kazes da nije u pravu?

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
Pod broj 1 nek kaze Gruja sta sam prvo rekao I jel to bilo za lomljavinu stapa I da razmisli. Pod br dva kontam da je struna jedno 30 e minimum polovna sto znaci da je stap 40 i verujem da je za te pare ok al to ce Gruja reci.. Sto se tice RST stapova po meni 200 e je maximum sto bih dao za njih kao nove. Isto tako bi za Sage I Orvisa dao 400-450. Ja ni jednog trenutka nisam rekao da sve znam.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
374
I pod broj tri nikada ne bih kupio lomljeni stap Pa cak ni cuknut al kad je vec Gruja kupio nema nazad. A verujem I Aleksandru kad kaze da je popravka odlicno odradjena.

Gruja

Full member
Učlanjen(a)
08.09.2012.
Broj reagovanja
1
maric je napisao(la):
I pod broj tri nikada ne bih kupio lomljeni stap Pa cak ni cuknut al kad je vec Gruja kupio nema nazad. A verujem I Aleksandru kad kaze da je popravka odlicno odradjena.
Da imam loših iskustava sa Acom oko trgovine ne bih ni ja. S druge strane lomio sam i ja stap, popravka je bila tako urađena da je stap vraćen na fabrički reset sto bi se reklo. Tako i sa ovim štapom, popravka vrhunska, fleksija stapa kod mesta gde je popravljan sasvim normalna. Tačno, nije isto kao da stap nije lomljen ali s druge strane radice posao za sve pare, ubeđen sam bez problema i bice radni štap, ne salonski. Kolega peca sa štapom lomljenim na 2 mesta, sam ga je popravljao i opet je najbolji musicar među svima nama koji šetamo winstone i sageove...

Послато са SM-G903F уз помоћ Тапатока

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
simpson H je napisao(la):
Drugo kada sam pricao o precenjenosti mislio sam na nov stap, pogledaj posto je M3 traveler i zapitaj se jel bi dao te pare za njega (preko 900e) a onda mozemo i da nastavimo diskusiju.

a tehnologija iz proslog veka.....daleko od toga da su im losi stapovi(sto se tice kvaliteta),al mi i dalje nije jasno kako oni opstaju!

Vrh Dno