RST MPL

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Ovo je ubedljivo najbolji štap koji sam ikada držao u rukama. Svakakve motke, jeftinije i skuplje, sam držao i probao. Slušao sam priče i posmatrao korisnike drugih štapova i, nakon 6 godina neverovatne eksploatacije, proglasio sam ga najboljim mušičarskim štapom na svetu.
Presrećan sam što ga imam, ali sam tužan što se odavno više ne proizvodi, jer bih ovom svom 865 dodao i 905 i 906 i 907 i 908.
Ovaj štap ni na jednom od oko milion mojih testova nije pokazao ni jednu manu. Baca daleko, baca blizu, vadi mečke, vadi granje, trpi udarce strimera i teških nimfi....sve radnje radi perfektno.
Toliko ga često koristim, da mu je pluta deformisana u obliku mog stiska.  :doh:

lucky

Founding father
Urednik
Učlanjen(a)
14.11.2005.
Broj reagovanja
2
Mixmaster je napisao(la):
Toliko ga često koristim, da mu je oblik plute deformisan u obliku mog stiska.  :doh:
Nije zajebavanje niti offtopicovanje, ali bi zasita zeleo da podelis sliku tog dela stapa. Jedinstven prizor. Smesan donekle, meni urnebesan, ali vredi da se vidi totalno ekspoatisanje stapa, za sta je svaki musicarski stap i namenjem!

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
Udesio si ga za slikanje :D
Ko da je ne daj bože za prodaju :D

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
To je moj ručni rad. Zalepljena koža poskoka. Nedužnu životinjicu sam prvo zadavio golim rukama, pa poluživu odrao, nakon toga osušio i zalepio na svoj štap.

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Mix "The chub butcher", "Snake strangler" & "rod handle deformer"  :D

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
143
ZAKONOM JE ZABRANJENO UBIJATI ZMIJE!!!  :mad:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
teoriju evolucije, darvinovo silaženje sa grane sam uvek odbacivao ali kada pogledah ovaj Mixov smrtonosni alat, njegovu plutu, dobro sam se zamislio...njegov stap se potpuno prilagodio/evoluirao svom gospodaru  :tbumb:

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
143
E pa, ko odbacuje teoriju evolucije, dobije od mene minus. :bleh:

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Ako je zabranjeno ubijati zmije, ja ću onda napraviti presvlaku od kože pastrmke i to, nišavske. Nju nije zabranjeno ubiti. Čak ju je dozvoljeno više puta zakucavati  (C/R), pa tek na kraju, posle višestrukog mučenja, ubiti.
Ipak ću poštovati stari ribarski zakon. Čim je kovnem, odmah ću i da je koknem, pa pravo na štap. Eto, otkrio sam vam svoj novi način presvlačenja drške štapa, a da ga nisam ni sam probao.  Ideja je vrhunska.  :tbumb:
A za ovaj prekršaj, što sam otrovne zmije ubijao, prijavite me. Rado ću odgovarati za to. Odležaću svoje.  :(

Jr

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
15.06.2007.
Broj reagovanja
143
Ne, ne, ti ćeš sam da se prijaviš, znam da hoćeš... Al kome??? :hammer: :hammer: :hammer:

Vrh Dno