RST MPL

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Sam ću da se kaznim,  da smanjim troškove i državi i sebi. Znate kako je kod nas, oteglo bi se suđenje godinama.

pedjabg

Hero member
Učlanjen(a)
31.05.2007.
Broj reagovanja
5
:D :D :D :D :D :D
Znamo, ali bi ipak trebalo da podjes u stanicu policije i prijavish se, kao cin pokajanja i nove samosvesti.
Eto, sigurno da bi ti i neki od prijatelja dali podrshku licnim prisustvom.

Ali da budemo u skladu sa smanjivanjem offtopic-ovanja, RST je poznat kao proizvodjac izvrsnih stapova koji i pored relativno malog marketinga drzi svoj ugled kvalitetom. Na zalost, nisam nikad imao prilike da probam njihove musicarce, retki su kod nas, a i za moje mogucnosti za rekreaciju nisu bas ni jeftini (sto se podrzumeva ako su kvalitetni). Nekako sam uvek imao utisak da se pominju uz Hardy kao brand slicnog rejtinga.

Tadic

Junior member
Učlanjen(a)
07.08.2007.
Broj reagovanja
0
Post obrisan zbog zajebavanja na nacionalnoj i verskoj osnovi
Tadicu vodi racuna vec sam brisao takve tvoje postove, o josipi Lisac. Sledeci takav post sledi ti momentalni ban! Mada nastavi sa drugim userom pod kojim pises, dok mi se ne zgadi i banujem celu IP adresu!
dr.lucky

Veso2

Junior member
Učlanjen(a)
25.06.2007.
Broj reagovanja
0
Neko ko zna nesto o ovome stapu (osim da je skup), RST M5, model Traveller, klasa 5-6, 4 dijela, 9 feet..? Pitam glavnog distributera da mi ga uporedi sa necim drugim, sto mozda znam sta je, ne, ne moze se usporediti ni sa cim, veli on.. Eto ti ga sad.

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
:D :D :D
A sta si ti 'teo? Da ga uporedi sa SAGE-om i da kaze da je bolji??? Najbolji stap je onaj koji TEBI odgovara, pa nek se zove kako 'oce! ::) ::)

Veso2

Junior member
Učlanjen(a)
25.06.2007.
Broj reagovanja
0
Sjekloca je napisao(la):
:D :D :D
A sta si ti 'teo? Da ga uporedi sa SAGE-om i da kaze da je bolji??? Najbolji stap je onaj koji TEBI odgovara, pa nek se zove kako 'oce! ::) ::)

Da li mi odgovara ili ne, to ne znam jar ga nikad nisam drzao u ruci! Buduci da sam probao i imao veci broj drugih stapova u istoj klasi, neko poredjenje akcije i karakteristika tog stapa  sa nekim od takvih, a spomenuo sam ih podosta, bi mi pomoglo da barem otprilike znam KAKAV je TAJ stap. Je li moje pitanje sada jasnije?

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Veso2 je napisao(la):
Je li moje pitanje sada jasnije?

Jeste, malo. Pa mislim da su distributeri, u 90 % slucajeva, prevashodno trgovci. Znaci, to radi po principu "Svaki Ciga svoga konja hvali!" Dalje, da bi mogao da ga uporedi sa nekim drugim stapom, trebalo bi da svaki stap koji mu stigne u radnju, proba na terenu, da bi stekao kakav-takav utisak o njemu, pa tek onda da ga uporedjuje s drugim stapovime, koje je takodje probao... sto meni izgleda totalno neizvodljivo. Jos dalje, svaki je ribolovac individua sama za sebe, tako da, ako mu odgovaraju duzi ili brzi stapovi, verovatno lose okarakteristi krace i sporije stapove.
Ono sto je osnovno sto treba znati o stapu - pise na samom stapu. Meni vise od toga sto pise na stapu ne treba. Sve ostalo cu sam saznati. ;)

Veso2

Junior member
Učlanjen(a)
25.06.2007.
Broj reagovanja
0
Sjekloca je napisao(la):
Veso2 je napisao(la):
Je li moje pitanje sada jasnije?

Jeste, malo. Pa mislim da su distributeri, u 90 % slucajeva, prevashodno trgovci. Znaci, to radi po principu "Svaki Ciga svoga konja hvali!" 

Tja, ima nesto istine u tome sto kazes.. Da su distributer uglavnom prodavaci i da svaki svog konja hvali, to stoji. Neki su ujedno i vrsni poznavaoci stapova i raznih marki i raznih karakteristika, ali tu opet dolazi ono da svako vodu na svoj mlin tjera.. Zato sam i postavio to pitanje, pa da ako neko od clanova foruma ima takav stap cujem i objektivnije misljenje iz prakse, makar na kraju i ono bilo subjektivno, ali bar nije ona prodavacka "ovo je najbolje".. Valjda zato i postoje ovakvi topici gdje ljudi pitaju ali i iznose svoje iskustva izmedju ostalog i o stapovima? Naravno, i meni puno toga govori to sto pise na stapu, a ponesto i prozvodjacevi hvalospjevi, samo sto u ovom slucaju je sve to na njemackom sto mi bas i nije neka jaca strana. Zato sam i bubnuo to pitanje. Kakav god odgovor dobio ili ne, pravu istinu cu saznati tek onda kad ga dovucem kuci i probam sam.

witch

Hero member
Učlanjen(a)
23.11.2005.
Broj reagovanja
6
Auuuuu, u šta se pretvori priča o mom mezimcu. :doh:
  Da ne bi bilo sumnjivo što ja hvalim svoj štap, treba znati da se on više ne proizvodi i skoro ga je nemoguće naći. Ja ga ne bih prodao ni za živu glavu, a u malim oglsasima imate moj oglas da dobro plaćam za polovan RST MPL. Dakle, nema nikakvog prikrivenog interesa da "hvalim svog konja".
Preporučujem članovima ovog foruma da otvaraju teme o dobrim ili loši štapovima koje su koristili ili koriste. Sitni preprodavci i oni koji priželjkuju provizijice se odmah prepoznaju, tako da neće biti problema sa poverenjem.
Interesuje me, ima li još neko prezadovoljan svojim štapom? Hajdemo, Scierra, Sage, T/T.... :yeswink:

Sjekloca

Full member
Učlanjen(a)
01.10.2007.
Broj reagovanja
0
Ja nisam PREZADOVOLJAN svojim stapom. A sad cu da obrazlozim i zasto:

Zadnjih godinu dana eksploatisem  G.Loomis stap tipa GL3, duzine 9', tezine konca #4, srednje brze akcije (Mid fast). Lepo stapce, lagano, fino, bas ono sto se kaze - taman! Ali nisam PREZADOVOLJAN. Zasto nisam? Pa zato sto ne postoji na svetu stap kojim bi musicar bio PREZADOVOLJAN, uvek moze malko bolje, malko lakse, malko lepse, malko doteranije, malko mekse ili malko tvrdje, malko sporije ili malko brze... uvek ima to malko i to malko cini da bar ja ne mogu da budem prezadovoljan. Mogu da budem zadovoljan, da mi se svidja, ali to nikad nece biti ono idealno.

Serem, a? :blush:

Drina

Senior member
Učlanjen(a)
20.12.2006.
Broj reagovanja
0
Vec nekoliko godina lovim stapom LOOP yellow line 5-6 medium akcije.Prezadovoljan jesam jer ovaj stap je vrlo njezan i mekan al ima i snage .Jedino vjetar ne podnosi to mu je moze se reci mana al mogu ga preporuciti onima koji vole cejfiti dok musicare.Ja licno planiram kupiti 4-5 da jos vise uzivam.Mozda  je jos neko imao proliku loviti ovim stapom pa volijo bi cuti misljenje.

eurofish

Senior member
Učlanjen(a)
01.10.2006.
Broj reagovanja
0
i ja sam prezadovoljan sa svojim sp-om , i za mene je to najbolji stap

100ka

Hero member
Učlanjen(a)
27.06.2007.
Broj reagovanja
27
Sjekloca je napisao(la):
:yeswink: bash :toalet:
:D
Salim se Sjekloca. Pa zato smo i ovde da svako iznese svoj stav o musicarenju. Da kaze sta valja sta ne po njemu. A to sto neko napise jednu dve reci u postu, a neko drugi ceo roman to je druga stvar.
Nazalost ja sam tek od ove godine poceo da musicarim pa sa u stapove razumem ko Marica u kriv k....

Vrh Dno