milan_mj je napisao(la):
Decko je lepo postavio pitanje uz zelju da cuje sto vise komentara...
sasats je napisao(la):dal nisi slucajno pedagog po struci ???
simpson H je napisao(la):To samo pokazuje kakav smo narod gde je uvek bitniji kvantitet u odnosu na kvalitet. Ali sam nekako optimista pa uvek mislim da ce biti i onih koji umeju da prepoznaju kvalitet. Zato i pisem.
milan_mj je napisao(la):Aaaaaaaaaaaahahahah e sad sam pao od smeha, ti si kralj keve mi aaaaaaaaaaa hahahaaaaaa
Izvini brate nisam te prepoznao.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaha
Kvalitet aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahaaaaaaaaaa
ono jeste , nije da nije ...ali ipak nije lepomilan_mj je napisao(la):Kako brate da se ne smejem pa covek je kralj![]()
sasats je napisao(la):e moj simpsonenista nisi shvatio
da mi je tvoja glava bar na dva dana da se slatko odmorim
ti pises onako kako ti mislis i ubedjen si da si jedini u pravu kao sto si vec i sam rekao . sa svakim ko ne misli kao ti i dovede u pitanje tvoju procenu odmah si na noz . sta se to sa tobom desava covece ? nisi bio takav pre ? nisi bre parlamentaran uopste :'(
simpson H je napisao(la):Joj bre Sale ne trokiraj, koju moju procenu? Ja sam u ovom topiku izneo CINJENICE a ne procene. Nisam ni nametao sta treba da kupi. To sto ti ne shvatas zao mi je. Izneo sam cinjenicu da CDC jedini ima pravu kocnicu a nekome je to jako bitno. Izneo sam cinjenicu da Sage ima C&P kocnicu i cinjenicu da Danielsson nema ni jednu. Sve su to cinjenice. Izneo sam i da sam licno protiv srednjih cekrka izmedju 100 i 200e ali to je moje misljenje bez nametanja da kupi bilo sta. Vec da se samo na osnovu cinjenica opredeli sta mu zapravo treba. Znaci ni jednog trenutka ja nisam napisao "Uzmi Vision" ili nametao resenje za razliku od ostalih. Procitaj ponovo pa vidi.
Pazi sta su ostali pisali: Milan...."Imam GT i ne staje mi DT struna, bolji je Sage"kakav fantastican zakljucak