Sage Click ili Vision CDC?

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
milane, posmatram ove tvoje napore i entuzijazam pa moram nesto da te pitam ?
dal nisi slucajno pedagog po struci  ???

a sto se tice cekrka definitivno sage jer je lepsi  :)

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
  Nisam....  Pedagog  :doh:

Jeste lepsi ali je totalno neprimeren Xfaktoru.... Iz mnogo razloga mrzi me da pisem....

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
milan_mj je napisao(la):

Decko je lepo postavio pitanje uz zelju da cuje sto vise komentara...

To samo pokazuje kakav smo narod gde je uvek bitniji kvantitet u odnosu na kvalitet. Ali sam nekako optimista pa uvek mislim da ce biti i onih koji umeju da prepoznaju kvalitet. Zato i pisem.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
e moj simpsone  :doh: nista nisi shvatio  :nowink:
da mi je tvoja glava bar na dva dana da se slatko odmorim  :blush:

ti pises onako kako ti mislis i ubedjen si da si jedini u pravu kao sto si vec i sam rekao . sa svakim ko ne misli kao ti i dovede u pitanje tvoju procenu odmah si na noz . sta se to sa tobom desava covece ? nisi bio takav pre ? nisi bre parlamentaran uopste  :'(

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
To samo pokazuje kakav smo narod gde je uvek bitniji kvantitet u odnosu na kvalitet. Ali sam nekako optimista pa uvek mislim da ce biti i onih koji umeju da prepoznaju kvalitet. Zato i pisem.

Aaaaaaaaaaaahahahah e sad sam pao od smeha, ti si kralj keve mi aaaaaaaaaaa hahahaaaaaa
Izvini brate nisam te prepoznao.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaha

Kvalitet aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahaaaaaaaaaa

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
milane nije lepo da mu se smejes  :mad:  ja bio ubedjen da si pedagog a ti se smejes coveku  :doh:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
milan_mj je napisao(la):
Aaaaaaaaaaaahahahah e sad sam pao od smeha, ti si kralj keve mi aaaaaaaaaaa hahahaaaaaa
Izvini brate nisam te prepoznao.... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaha

Kvalitet aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahahahahaaaaaaaaaa

Kazem ti kao i Sasi, inteligencija se ne uci :D, ali ne mogu da ti zamerim na tome. Srecom uvek ima neko ko prepozna.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
sasats je napisao(la):
e moj simpsone  :doh: nista nisi shvatio  :nowink:
da mi je tvoja glava bar na dva dana da se slatko odmorim  :blush:

ti pises onako kako ti mislis i ubedjen si da si jedini u pravu kao sto si vec i sam rekao . sa svakim ko ne misli kao ti i dovede u pitanje tvoju procenu odmah si na noz . sta se to sa tobom desava covece ? nisi bio takav pre ? nisi bre parlamentaran uopste  :'(

Joj bre Sale ne trokiraj, koju moju procenu? Ja sam u ovom topiku izneo CINJENICE a ne procene. Nisam ni nametao sta treba da kupi. To sto ti ne shvatas zao mi je. Izneo sam cinjenicu da CDC jedini ima pravu kocnicu a nekome je to jako bitno. Izneo sam cinjenicu da Sage ima C&P kocnicu i cinjenicu da Danielsson nema ni jednu. Sve su to cinjenice. Izneo sam i da sam licno protiv srednjih cekrka izmedju 100 i 200e ali to je moje misljenje bez nametanja da kupi bilo sta. Vec da se samo na osnovu cinjenica opredeli sta mu zapravo treba. Znaci ni jednog trenutka ja nisam napisao "Uzmi Vision" ili nametao resenje za razliku od ostalih. Procitaj ponovo pa vidi.

Pazi sta su ostali pisali: Milan...."Imam GT i ne staje mi DT struna, bolji je Sage" :D kakav fantastican zakljucak :hammer:

milan_mj

Full member
Učlanjen(a)
11.06.2011.
Broj reagovanja
0
simpson H je napisao(la):
Joj bre Sale ne trokiraj, koju moju procenu? Ja sam u ovom topiku izneo CINJENICE a ne procene. Nisam ni nametao sta treba da kupi. To sto ti ne shvatas zao mi je. Izneo sam cinjenicu da CDC jedini ima pravu kocnicu a nekome je to jako bitno. Izneo sam cinjenicu da Sage ima C&P kocnicu i cinjenicu da Danielsson nema ni jednu. Sve su to cinjenice. Izneo sam i da sam licno protiv srednjih cekrka izmedju 100 i 200e ali to je moje misljenje bez nametanja da kupi bilo sta. Vec da se samo na osnovu cinjenica opredeli sta mu zapravo treba. Znaci ni jednog trenutka ja nisam napisao "Uzmi Vision" ili nametao resenje za razliku od ostalih. Procitaj ponovo pa vidi.

Pazi sta su ostali pisali: Milan...."Imam GT i ne staje mi DT struna, bolji je Sage" :D kakav fantastican zakljucak :hammer:

Zaboravio si da pomenes felne od peglice i jos mnogo toga ali nema veze.....
Ako mene citiras uradi to kako se radi, jer se vrlo lako moze uporediti ono sto sam ja napisao i ovo sto si ti napisao.... A to moze samo dodatno da te diskredituje....

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
dobrodosao simpsone  :tbumb: vracas se u kolosek . tako bre, to cekamo .normalan post bre napisi covece ...vidis da su zvake skupe?  ;)

imao sam prilike da pazljivo pogledam ovaj sage cekrk . ceo njegov mehanizam mi ni najmanje ne deluje pouzdano . ali je lagan i lep katastrofa . ja da kupujem poveo bi se za izgledom i kupio ga jer mi kocnica toliko malo igra ulogu da je gotovo zanemarljivo . kome je prioritet pouzdana kocnica manje ce gledati na estetiku i verovatno uzeti  vision . mada je i to diskutabilno koji je lepsi jer su ukusi razliciti ...kao i oko drzaca na heliosu  ;)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Jesi ti video Danielsson dry fly, znas li koliki je to cekrk? Pa felna od peglice i fice nisu uopste daleko. MM je dao dobar predlog sa znacajno kompaktnijim modelom Nymph Wide. Prema tome ne talasaj o onome o cemu nemas predstavu.

Uporedi slobodno sta je ko pisao pa utvrdi.

Vrh Dno