Sage launch

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Nije sampion lakoce ali Sage to vrlo vesto "maskira" osecajem u ruci tako da na tom stapu ne deluje tesko.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
stap je tezak ako je tebi tezak u ruci a ne ako tako pise na njemu ili ti neko kaze . tezina stapa je zadnja stvar koja je bitna jer se radi o tako malim tezinama da je smesno . telefon ti je tezi od stapa za pecanje ...

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Pa i jeste telefon 300 grama :)
A meni se čini da je sage od pantera lakši duplo,a realno je lakši 18-19 grama :)

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
black panther je napisao(la):
Pa i jeste telefon 300 grama :)
A meni se čini da je sage od pantera lakši duplo,a realno je lakši 18-19 grama :)
Dobro bre panterce pa dokle vise stim gramima jeb..... te kilo . stap ima svoju tezinu i to rasporedjenu po duzini ja te ne razumem sta su u stvari 90ili 100 gram? Ti najbolje da izmes slamku pa u ribolov.

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
acko23 je napisao(la):
Dobro bre panterce pa dokle vise stim gramima jeb..... te kilo . stap ima svoju tezinu i to rasporedjenu po duzini ja te ne razumem sta su u stvari 90ili 100 gram? Ti najbolje da izmes slamku pa u ribolov.
Pa bre i 97 je u redu,oseća se u rukama da je lakši...
Spremaj muve da mašemo ;)

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Nema veze Baki,i panter se ponašao solidno,ne bi ni reko da ima 115 gr,ali moja sitničarska malenkost,neda mi mira,pa sam ga vagao :)

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
:doh:
black panther je napisao(la):
Nema veze Baki,i panter se ponašao solidno,ne bi ni reko da ima 115 gr,ali moja sitničarska malenkost,neda mi mira,pa sam ga vagao :)

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
xexexe, ma zabatali bre to, imaš dobar štap. Samo piči, od previše mozganja oće da zaboli glava.

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Baki-Pa je napisao(la):
xexexe, ma zabatali bre to, imaš dobar štap. Samo piči, od previše mozganja oće da zaboli glava.
oće da znaš :) dobro onda ova tema može u kantu il pod ključ.Tačka je turena.

.

ivants

Senior member
Učlanjen(a)
20.12.2008.
Broj reagovanja
25
E ovo nisam video do sada, oglas od 6 strana. Panteru druže, ti stvarno postavljaš nove standarde na forumu :)

jesko78

Senior member
Učlanjen(a)
29.10.2014.
Broj reagovanja
4
IVANTS je napisao(la):
E ovo nisam video do sada, oglas od 6 strana. Panteru druže, ti stvarno postavljaš nove standarde na forumu :)
I, na kraju, jos i nevazeci  :D :D :D

Vrh Dno