black panther
Hero member
Boki,jel to nije preteško malo? Ne znam zato pitam,panter je bio 115 grama pa zato...simpson H je napisao(la):Onda 97.2g i opet nema "izmedju"![]()
Boki,jel to nije preteško malo? Ne znam zato pitam,panter je bio 115 grama pa zato...simpson H je napisao(la):Onda 97.2g i opet nema "izmedju"![]()
Dobro bre panterce pa dokle vise stim gramima jeb..... te kilo . stap ima svoju tezinu i to rasporedjenu po duzini ja te ne razumem sta su u stvari 90ili 100 gram? Ti najbolje da izmes slamku pa u ribolov.black panther je napisao(la):Pa i jeste telefon 300 grama![]()
A meni se čini da je sage od pantera lakši duplo,a realno je lakši 18-19 grama![]()
Pa bre i 97 je u redu,oseća se u rukama da je lakši...acko23 je napisao(la):Dobro bre panterce pa dokle vise stim gramima jeb..... te kilo . stap ima svoju tezinu i to rasporedjenu po duzini ja te ne razumem sta su u stvari 90ili 100 gram? Ti najbolje da izmes slamku pa u ribolov.
spremne su ne sekiraj seblack panther je napisao(la):Pa bre i 97 je u redu,oseća se u rukama da je lakši...
Spremaj muve da mašemo![]()
black panther je napisao(la):Nema veze Baki,i panter se ponašao solidno,ne bi ni reko da ima 115 gr,ali moja sitničarska malenkost,neda mi mira,pa sam ga vagao![]()
oće da znašBaki-Pa je napisao(la):xexexe, ma zabatali bre to, imaš dobar štap. Samo piči, od previše mozganja oće da zaboli glava.
I, na kraju, jos i nevazeciIVANTS je napisao(la):E ovo nisam video do sada, oglas od 6 strana. Panteru druže, ti stvarno postavljaš nove standarde na forumu![]()