Sage launch

acko23

Senior member
Učlanjen(a)
01.07.2014.
Broj reagovanja
5
Tvoja puna glava Panteru glupostima na kraju ima da odbaci svaki stap koji dodje do tvoje ruke :doh:

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
black panther je napisao(la):
ajde pa kad dođem letos u Ts da me provedeš malo da pecamo, i neku muvu da mi smotaš :D ;)
za pecanje moze . do leta ces se nauciti da vezujes i nece ti trebati tudje muve

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Ma bre onako da "menjamo" neku muvu,čisto da imam od različitih mušičara po neku muvu,ako me kontaš? :)

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
black panther je napisao(la):
Važi se Sale naravno! Jbg,znaš kako ide mladost-ludost,a sve povlači i brzopletost...ja sam svestan da za te pare nema bolje,a pravo da ti kažem,niti je najgori,niti je najbolji,sredina,nema lepše :) ajde pa kad dođem letos u Ts da me provedeš malo da pecamo, i neku muvu da mi smotaš :D ;)

Panter ssredina kosta 300- 400e  :yeswink: :bye:

feanor

Senior member
Učlanjen(a)
31.01.2006.
Broj reagovanja
1
nikola renegade je napisao(la):
Panter ssredina kosta 300- 400e  :yeswink: :bye:
Pa Sage launch skoro i  da kosta toliko . To sto kod nas ima i dalje " ispalih iz kamiona" za 80-100 e  je druga prica!
Po meni sage launch vredi taman koliko ga mi placamo ovde, ni cent vise.
panther-u,  dobio si odlican savet od Sase, kupi bolji kanap, i uzivaj u stapu neko vreme, pa ce ti se sve samo ukazati.

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
Darko (ex. Feanor) je napisao(la):
Pa Sage launch skoro i  da kosta toliko . To sto kod nas ima i dalje " ispalih iz kamiona" za 80-100 e  je druga prica!
Po meni sage launch vredi taman koliko ga mi placamo ovde, ni cent vise.
panther-u,  dobio si odlican savet od Sase, kupi bolji kanap, i uzivaj u stapu neko vreme, pa ce ti se sve samo ukazati.

Sage je oduvek dok je bio u prodaji nov imao cenu tacnih 80ili 90e ne secam se tacno to je jeftin stap da se razumemo, informisi se bolje

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Nikad nije postojao stap Sage ispod 200$ pa tako ni Launch. Nikola ne izmisljaj. 200$ u USA je uvek 200e u Evropi.

nikola renegade

Full member
Učlanjen(a)
07.01.2013.
Broj reagovanja
11
simpson H je napisao(la):
Nikad nije postojao stap Sage ispod 200$ pa tako ni Launch. Nikola ne izmisljaj. 200$ u USA je uvek 200e u Evropi.

U predstavnistvu u bugarskoj ih je moj brat koga znas uzimao za ovu cenu koju sam spomenuo video sam i racun, a stapove je prodao u velikom broju tako da nista ne izmisljam, i ti se simsone bolje informisi

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Dobro bre Nikola,ok,najjeftiniji,najgori,najružniji sage-ov model,u redu je...al meni ne smeta ;)

gegula

Hero member
Učlanjen(a)
14.10.2009.
Broj reagovanja
0
Mene imteresuje tezina ovog launch sage ali #4...zna li neko??? 5ica je ako se ne varam nesto preko 100gr...

Vrh Dno