Koje muve i za koji stap ti trebablack panther je napisao(la):Ne brini Backo,nećejesi mi spakov'o muve? :thumb:
za pecanje moze . do leta ces se nauciti da vezujes i nece ti trebati tudje muveblack panther je napisao(la):ajde pa kad dođem letos u Ts da me provedeš malo da pecamo, i neku muvu da mi smotaš![]()
![]()
Treba mi za istoimeni štap,pa oni tvoji umetnički radovi,donesi 24 mušice za 2 kokošije glaveacko23 je napisao(la):Koje muve i za koji stap ti treba![]()
![]()
![]()
black panther je napisao(la):Važi se Sale naravno! Jbg,znaš kako ide mladost-ludost,a sve povlači i brzopletost...ja sam svestan da za te pare nema bolje,a pravo da ti kažem,niti je najgori,niti je najbolji,sredina,nema lepšeajde pa kad dođem letos u Ts da me provedeš malo da pecamo, i neku muvu da mi smotaš
![]()
![]()
Pa Sage launch skoro i da kosta toliko . To sto kod nas ima i dalje " ispalih iz kamiona" za 80-100 e je druga prica!nikola renegade je napisao(la):Panter ssredina kosta 300- 400e :yeswink:![]()
Darko (ex. Feanor) je napisao(la):Pa Sage launch skoro i da kosta toliko . To sto kod nas ima i dalje " ispalih iz kamiona" za 80-100 e je druga prica!
Po meni sage launch vredi taman koliko ga mi placamo ovde, ni cent vise.
panther-u, dobio si odlican savet od Sase, kupi bolji kanap, i uzivaj u stapu neko vreme, pa ce ti se sve samo ukazati.
simpson H je napisao(la):Nikad nije postojao stap Sage ispod 200$ pa tako ni Launch. Nikola ne izmisljaj. 200$ u USA je uvek 200e u Evropi.