Sage VPS ili Vision 3 zone

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Vidis ja i zaboravio na taj RST :D, stvarno ok stap, skoro nov i cist ko' suza :hammer:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
dovla84 je napisao(la):
Ne mogu govoriti o 3Zone ali imam Vision Nite koji je navodno nalsednik 3Zone. Stap je korektan za taj novac. U poredjenju sa nekim kvalitetnijim brendom dolazi se do zakljucka da nije bas nesto (konkretno , ja ga poredim sa Winstonom). Vision mi se cini kao stap za ljude koji nemaju ili ne zele da daju mnogo novca (slozicete se da nismo svi opsednuti musicarenjem  ili ribolovom uopste). Znam dosta ljudi koji na ribolov gledaju kao na usputnu razonodu sto je sasvim ok. Kupovinom nekog stapa ove marke takvi ljudi mogu imati pristojan alat za musicarenje, sa naglaskom na "pristojan".
Sage je naravno bolji.

Nite je nasledio 3zone samo u cenovnoj klasi firme Vision. Daleko kompletniji i bolji stap od 3zone-a.

vlajkoni

Senior member
Učlanjen(a)
14.06.2007.
Broj reagovanja
2
Evo imas i ovaj ja ga kupio nista mu ne fali
http://www.riboloventer.rs/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=898&virtuemart_category_id=32

dovla84

Senior member
Učlanjen(a)
06.06.2013.
Broj reagovanja
0
@simpson H :
Nisam imao prilike da isprobam 3Zone pa ti verujem na rec. Sage nisam probao ali sam imao prilike da proban neki Winston stap i dva modela Thomas&Thomas (ne secam se koji su modeli u pitanju). Winston sam najduze isprobavao (5-6 izlazaka na vodu) pa zato  njega uzimam kao referencu prilikom poredjenja.
U svakom slucaju, hvala za informaciju.

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Baki-Pa je napisao(la):
Da se skoncetrišeš na pecanje a ne na štapove
Ma Baki razumem te skroz,ja jesam skoncentrisan na pecanje,ali to pecanje sada hocu da ucinim jos komotnijim,ako me razumes...  ;)

MMartic

Hero member
Učlanjen(a)
16.05.2006.
Broj reagovanja
136
VPS je sasvim korektan štap - nešto starija serija, jeftinija oprema ali zato Graphite III - klasična Sage akcija. Što bi onomad rekli svakom se čini da zna da baca  :hammer:
Daleko ispred 3Zone, čak neuporediv :yeswink:

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
black panther je napisao(la):
Da li bi stariji i iskusniji forumasi pomogli ovog puta u odabiru stapa?
Da li uzeti sage vps ili vision 3 zone?
Pecam klenove u 99,9 % slucajeva na Veternici,Moravi,Toplici...
Ja preferiram vision,jer ga prodaje zemljak,ne bih platio postarinu,a i nema bojazni od ostecenja prilikom transporta.
A takodje sam i prinauceni pocetnik,i smatram da je sage prejak stap za mene.

Sta predlazete?

black panther

Hero member
Učlanjen(a)
02.09.2014.
Broj reagovanja
2
Baki-Pa je napisao(la):
Čovek je u svom pitanju dao i odgovor. Pa reko, da ne lupa glavu bez veze .....
To i jeste delimicno tacno Baki,izrazio sam se u kontekstu...a trenutno sam skoncentrisan na pecanje,za stap cu da se strpim jos koji period dok ne izadje neka ponuda ...  :tbumb:

Vrh Dno