dovla84 je napisao(la):Ne mogu govoriti o 3Zone ali imam Vision Nite koji je navodno nalsednik 3Zone. Stap je korektan za taj novac. U poredjenju sa nekim kvalitetnijim brendom dolazi se do zakljucka da nije bas nesto (konkretno , ja ga poredim sa Winstonom). Vision mi se cini kao stap za ljude koji nemaju ili ne zele da daju mnogo novca (slozicete se da nismo svi opsednuti musicarenjem ili ribolovom uopste). Znam dosta ljudi koji na ribolov gledaju kao na usputnu razonodu sto je sasvim ok. Kupovinom nekog stapa ove marke takvi ljudi mogu imati pristojan alat za musicarenje, sa naglaskom na "pristojan".
Sage je naravno bolji.
Ma Baki razumem te skroz,ja jesam skoncentrisan na pecanje,ali to pecanje sada hocu da ucinim jos komotnijim,ako me razumes...Baki-Pa je napisao(la):Da se skoncetrišeš na pecanje a ne na štapove
Baki-Pa je napisao(la):Da se skoncetrišeš na pecanje a ne na štapove
black panther je napisao(la):Da li bi stariji i iskusniji forumasi pomogli ovog puta u odabiru stapa?
Da li uzeti sage vps ili vision 3 zone?
Pecam klenove u 99,9 % slucajeva na Veternici,Moravi,Toplici...
Ja preferiram vision,jer ga prodaje zemljak,ne bih platio postarinu,a i nema bojazni od ostecenja prilikom transporta.
A takodje sam i prinauceni pocetnik,i smatram da je sage prejak stap za mene.
Sta predlazete?
To i jeste delimicno tacno Baki,izrazio sam se u kontekstu...a trenutno sam skoncentrisan na pecanje,za stap cu da se strpim jos koji period dok ne izadje neka ponuda ...Baki-Pa je napisao(la):Čovek je u svom pitanju dao i odgovor. Pa reko, da ne lupa glavu bez veze .....