SAGE X

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
89kobra je napisao(la):
Sale ja mislim da su sa tim na gepeku više mislili na pokojnike :D
Molim admine da naprave temu polovni automobili i prebace postove jer ima puno nas koje zanima Sage X. Stvarno je forum postao sprdnja upropaste se sve dobre teme.

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Kobra i ti si pomogao.... A koliko vidim samo je jedan covek probao stap tako da od kvalitetne teme nista. On je izneo svoje misljenje.... Tema ceka bolja vremena....

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
Nine lose imati temu ko sta voli da vozi. Boki je ozbiljan co ek slican ukus imam ( Jaguar I Saab ) Ali, za pasata she ogresio has. Pasat je limuzina za bilo kojeg fiat a.  Skoro Sam sent vozio u obe limuzine I pasat je primetno bolji,mislim name najnovije serije.

Послато са ALCATEL ONE TOUCH 5036D уз помоћ Тапатока

89kobra

Full member
Učlanjen(a)
25.05.2015.
Broj reagovanja
57
oholi je napisao(la):
Kobra i ti si pomogao.... A koliko vidim samo je jedan covek probao stap tako da od kvalitetne teme nista. On je izneo svoje misljenje.... Tema ceka bolja vremena....

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk
Da jesam. I nastavio bih u drugoj temi..
Ali pošto je problem nema veze.

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Mafke kao da poredis yugo i Insigniu bre. Fiat nema u proizvodnji pandan Pasatu, nema tu kategoriju automobila uopste niti ih zanima. Za to mazanje na 'leba Pasata je zaduzena  Lancia Thema. Pasata pomenuh samo kao prototip paorskog auta za cveklu, kornisone o plavi patlidzan. Za pomije, ovce i svinje je vrhunski.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

89kobra

Full member
Učlanjen(a)
25.05.2015.
Broj reagovanja
57
Simpsone o kom modelu passata pričaš, ja vozio skoro CC iz 2010 kupili ga u familiji svemirski brod od auta i po izgledu i po opremi... :D 

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
89kobra je napisao(la):
Simpsone o kom modelu passata pričaš, ja vozio skoro CC iz 2010 kupili ga u familiji svemirski brod od auta i po izgledu i po opremi... :D 

Jesi ti video Themu? Evo ako nisi...

lancia-thema-2.jpg

Prilozi

• lancia-thema_key_15.jpg
    lancia-thema_key_15.jpg
    114,3 KB · Pregleda: 157

89kobra

Full member
Učlanjen(a)
25.05.2015.
Broj reagovanja
57
Boki video sam i vozio svašta sa svojih 27 godina, od Renoa 18 iz '82 do Mercedesa S350 sa bluetec opremom. Ne razumem to tvoje paorski auto, pa svaki karavan je ružan (osim Audi RS6)  i služi za transport. E sad passat je mazga pa ga koriste za sve i svašta kao limuzina izgleda sasvim pristojno, jedina mu mana aluminijumski trap sa 8 ramena(mislim na B5) koji brzo strada po nasim putevima. A Thema mi bas dodje kopija Crajslera 300c  :)

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
89kobra je napisao(la):
Boki video sam i vozio svašta sa svojih 27 godina, od Renoa 18 iz '82 do Mercedesa S350 sa bluetec opremom. Ne razumem to tvoje paorski auto, pa svaki karavan je ružan (osim Audi RS6)  i služi za transport. E sad passat je mazga pa ga koriste za sve i svašta kao limuzina izgleda sasvim pristojno, jedina mu mana aluminijumski trap sa 8 ramena(mislim na B5) koji brzo strada po nasim putevima. A Thema mi bas dodje kopija Crajslera 300c  :)

Kobra sunce, ja vozim 7 god duze nego sto ti imas godina, promenih nekih 18 vozila i zadnjih 10 vozim jedan te isti Fiat koji cu da promenim kad se raspadne (a nece skoro). To znaci da sam za 24 god. promenio 17 kola vecine Evropskih masovnih proizvodjaca sem Opela i Forda. Dozvoli da i ja nesto naucih za ovih 1.5mil km. :)

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
89kobra je napisao(la):

I  osim Renault Scenic-a.

bane

Junior member
Učlanjen(a)
02.07.2006.
Broj reagovanja
5
Proto, kako rekoh struna je bila nešto lakša pa nisam mogao da osetim punjenje štapa u baš kao što sam navikao....ali čini mi se da nije kao One i XP,više mi vuče na Heliosa 1 i Z axsis.
Ipak bi trebalo probati sa više različitih struna pa doneti zaključak....
Možda sam i ja totalno loše procenio obzirom da ovo pišem po sećanju....

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Vas dvojica ste promašili temu, trenutno diskutujemo o kolima.  :bleh:

vladakostic

Newbie
Učlanjen(a)
13.02.2017.