SAGE X

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
Pa to i kazem. Moj drug kupi Alfu 159 sa predjenih 800k, eno ga sit se izvoza sa njom. A ovde pojam sto fau-ve predje 200k :)

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

89kobra

Full member
Učlanjen(a)
25.05.2015.
Broj reagovanja
57
Kad kupujem polovan auto, kupujem sa 70.000 predjenih i obavezno od prvog vlasnika tako da me leševi sa 800.000 ne zanimaju a ni dizel motori generalno. Ovim se ja isključujem iz ove teme.Molim admine da otvore temu polovni automobili :D

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.476
Sto bre tako kobra... Polovnjaci i sage x se tako dobro slazu

Sent from my ATH-AL00 using Tapatalk

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
89kobra je napisao(la):
Kad kupujem polovan auto, kupujem sa 70.000 predjenih i obavezno od prvog vlasnika tako da me leševi sa 800.000 ne zanimaju a ni dizel motori generalno. Ovim se ja isključujem iz ove teme.Molim admine da otvore temu polovni automobili :D

Takve mozes da nadjes iskljucivo kupljene ovde a ne iz uvoza jer se sa tom kilometrazom automobili ne uvoze :)

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
italijanski automobili su vidno losiji od nemackih . nerado ovo pisem jer i mene nervira naduvanje cene i legende o neunistivosti nemackih autautomobila , ali to je istina  :'(
motori su im dobri ali sve ostalo se mnogo vise i cesce kvari . 50 e ovde , 40 e onde ...i posle par godina italijan ispadne skuplji od nemca  ;)
jel znate onaj fazon za vlasnike alfe?  :D oni se raduju dva puta . prvi  kada je kupe a drugi kada je prodaju  :D

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
A kakve picke volite ??? Nadam se da nece sad da zamre ova tema na forumu?? ???

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
strogo obrijane  :yeswink: cupave su izmodele ...sto bi se reklo . mada je sada etno in . tako da je moguce da se cupave vrate u modu?  :-\

89kobra

Full member
Učlanjen(a)
25.05.2015.
Broj reagovanja
57
Ja trenutno volim jake žene sa oblinama manekenke mi dosadile :D

eko

Hero member
Učlanjen(a)
19.02.2009.
Broj reagovanja
95
Danas sam gledao golfa dvojku, '85 godiste sa predjenih 42000 km...
Nece covek da ga proda a dobija velike ponude :)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Evo ga ovaj sa golfom 2  :doh: ckepi Eko ckepi . A da zaboravih ti se zenis uskoro. Razvezi slobodno o golfu :)

PROTA71

Hero member
Učlanjen(a)
26.12.2007.
Broj reagovanja
75
Ja bi baš o Sage X-u???
Bane, u odnosu na TCX, XP, ONE???
Kojim strunom je bio uparen?

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
sasats je napisao(la):
jel znate onaj fazon za vlasnike alfe?  :D oni se raduju dva puta . prvi  kada je kupe a drugi kada je prodaju  :D
E ovo je najveca zabluda u Srpskom narodu. To je mozda tako bilo do pojave 147/156 modela a od tada su medju najboljima u klasi i prodaju se kao alva. Da ne pominjem 159 koja je zver od auta. Saradnja GM i Fiata je nacisto upropastila nemce, niti vise traju niti im motori qrcu vrede. Dizeli JTD se ugradjuju u sve sto vredi kao i  GM benzinci. Donekle se jos malo drze dizeli iz PSA grupacije a sve drugo je ziv qrac.

sasats

Hero member
Učlanjen(a)
18.12.2008.
Broj reagovanja
26
simpsone , i ja bi voleo da su bolji italijani , ali na zalost nisu. motori su svaka cast . ali jebes motor , to je zadnja stvar koja ce da rikne . kada prosecan korisnik kao ja kupi polovan auto i godisnje prelazi do deset hiljada motor je nesto sto se nece pokvariti za vreme koje auto provede kod mene . ali kada elektronika koja je na italijanu kurac pocne da zeza onda si se sjebao skroz . i marea i stilo imaju problem sa npr bravom gepeka . neka glupa fora , pipnes dugme cuje se zujanje i otvori se gepek . poznajem dva korisnika stila i jednog fiat marea koji imaju opisani problem . zatim podizaci stakla i da ne nabrajam vise . jednostavno ima suvise opreme za malo para i verovatno je los kvalitet . to nisu neki vitalni kvarovi ali su nesto sto zagorcava zivot i kosta lepe parice .

Mafke Fly

Full member
Učlanjen(a)
17.04.2014.
Broj reagovanja
1
Vi ste kraljevi  :tbumb: Nije mi potreban forum RENAULT da bih se dopisivao. Ovo je 1 u 10 forum  :D

Na zalost Svabovi me zbinjuju srednjom klasom automobila,sta se desava ne znam ? Reno ih sika po kvalitetu trenutno.

Vrh Dno