ja znam kako se da železna šablona uraditi, več je i jedan sajt prikazan ovde na forumu glede toga, ali čini mi se da ču da priupitam kod mene u firmi da mu to odrade u 0-u. Nadam se da če biti voljni i da me neče mnogo oderati po đepu. 
poljo je napisao(la):OK. citao , mislio, pretjerivao i na kraju shvatio.Vi ovo znate da radite ja ne.Dakle, koliko para jedna 4-ka, od "normalnog" bambusa.Ja ga napraviti necu nikada a za fabricku izradu nemam para, prema tome...Ajde ljudi da probamo da se dogovorimo. Da nas vlasnik nebi sutnuo sa sajta evo moje adrese pa recte sta mislite da taj rad vrijedi.
poljo je napisao(la):Toliko para ja samo preracunam u dane na vodi i odmah mogu da pecam i sa karboncem.Hvala na odgovoru.Ja sam otvoren za ponude u meni prihvatljivom opsegu.
poljo je napisao(la):OK. citao , mislio, pretjerivao i na kraju shvatio.Vi ovo znate da radite ja ne.Dakle, koliko para jedna 4-ka, od "normalnog" bambusa.Ja ga napraviti necu nikada a za fabricku izradu nemam para, prema tome...Ajde ljudi da probamo da se dogovorimo. Da nas vlasnik nebi sutnuo sa sajta evo moje adrese pa recte sta mislite da taj rad vrijedi.
simpson H je napisao(la):poljo je napisao(la):OK. citao , mislio, pretjerivao i na kraju shvatio.Vi ovo znate da radite ja ne.Dakle, koliko para jedna 4-ka, od "normalnog" bambusa.Ja ga napraviti necu nikada a za fabricku izradu nemam para, prema tome...Ajde ljudi da probamo da se dogovorimo. Da nas vlasnik nebi sutnuo sa sajta evo moje adrese pa recte sta mislite da taj rad vrijedi.
Poljo zasto da se opterecujes pravljenjem bamboo stapa kada je po meni to stvarno samo za one koji mnogo vole ili one koji hoce dobro da zarade. Kupis lepo gotov bamboo blank, kupis opremu i nadjes nekog da ti to lepo odradi ili uradis sam. Split cane blankovi zaista nisu preskupi moze da se prodje znacajno jeftinije nego za vrhunski grafitni stap.
Gogo je napisao(la):poljo je napisao(la):Toliko para ja samo preracunam u dane na vodi i odmah mogu da pecam i sa karboncem.Hvala na odgovoru.Ja sam otvoren za ponude u meni prihvatljivom opsegu.
Bamboo se nemože mjeriti sa carbonom, bamboo se voli. Onaj ko ga kupi ne preračunava to u vremenu provedenom u ribolovu sa carbonom, bamboo je ŽIV ŠTAP, ja ga samo ponekad koristim, uzmem ga u ruku i milujem.Kod kuće ga gledam na zidu i divim mu se, pričam mu, tepam mu lijepi moj bambusčiću...
Za svakodnevno pecanje i ja koristim carbon.
E tu ti ja brate na žalost ne mogu pomoćiuživač je napisao(la):Sve ove sajtove i još neke imam u bookmarks ali nikako da krenem :'(.