maric je napisao(la):
Nisam guglao koji ce mi klinac to. Simpsone mozes da bacas I strunu #3 sa tim stapom jbt. Ja sam te pitao lepo zamisli da je stap nesto izmedju 5 I 6. Koju bi strunu #5 preporucio a da nije GPX ili Grand koje su za pola klase teze od standardne #5. Izguglaj slobodno necu se ljutiti.
Maricu bre ti il si lud il si glup, a znajuci te ne verujem da si ni jedno ni drugo vec normalan trezven covek. Medjutim zablentavis nacisto kad su forumi u pitanju, niti citas niti znas o cemu pises.
Pitanje je bilo jasno "koje strune preporucuje proizvodjac kad napise na stapu 5/6, na sta je on mislio kad je to napisao". I onda dodjes ti sa ovakvim postom i kazes "mozes da pacas i strunu 3". Jebote, pa zar toliko nejasno pisem? Mozes da bacas i strunu #000, a mozes i strunu #8, ako znas sta radis.Jesam li sad rekao neku veliku mudrost? Ali pitanje uopste nije bilo mozes li da bacas strunu 3.
Ti mene pitas da zamisljam stap, ali ja se ne prepustam fantazijama stvarno ne mogu da zamislim stap na koji si ti mislio i da dam preporuku za neku strunu konkretno ako stap nisam probao. Ali znam da je proizvodjac svojom oznakom rekao da je to stap za strune DT5 i WF6. Dakle nije ga zamislio sa strunama WF5 niti DT6 nego bas ovako kako sam napisao u prethodnoj recenici. A sta moze stap, morao bih da probam.