Savjet za stap

Lipljen67

Junior member
Učlanjen(a)
26.09.2015.
Broj reagovanja
0
Hahahaha  :D Jbg nisam ni ja svaki stap "protresao".Zbog toga je otvorena tema.Pored toga nisam neko ko bi trosio novac na bas skupocjen pribor,kolike god bile mogucnost.Druga je prica kad je neko licno se susreo sa nekim stapom i govori iz svog iskustva.Takvi savjeti mi najvise trebaju pa da kupim adekvatnu motku  :lol:

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
Adekvatna motka nije ona koju ti ja predlozim ili bilo ko sa foruma vec ona koja ce da ti ''legne'' kao budali samar :) dok ne probas I ne pecas sa stapom neces znati. Cak sta vise mlacenje na livadi je totalno druga prica od mlacenja na vodi.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
Lipljen67 je napisao(la):
Hahahaha  :D Jbg nisam ni ja svaki stap "protresao".Zbog toga je otvorena tema.Pored toga nisam neko ko bi trosio novac na bas skupocjen pribor,kolike god bile mogucnost.Druga je prica kad je neko licno se susreo sa nekim stapom i govori iz svog iskustva.Takvi savjeti mi najvise trebaju pa da kupim adekvatnu motku  :lol:

Jasno je meni da nisi početnik, mada te većina tako doživljava, obzirom na tvoj prvi post u ovoj temi.

Lipljen67

Junior member
Učlanjen(a)
26.09.2015.
Broj reagovanja
0
Ma neka me dozivljava 'ko kako hoce. :bleh: Nego kako cete vi izdrzati do maja  ? :doh: Jedino nam reviri preostaju drugari  :whistle:

simpson_H

Hero member
Učlanjen(a)
13.05.2007.
Broj reagovanja
6
maric je napisao(la):
Nisam guglao koji ce mi klinac to. Simpsone mozes da bacas I strunu #3 sa tim stapom jbt. Ja sam te pitao lepo zamisli da je stap nesto izmedju 5 I 6. Koju bi strunu #5 preporucio a da nije GPX ili Grand koje su za pola klase teze od standardne #5. Izguglaj slobodno necu se ljutiti.

Maricu bre ti il si lud il si glup, a znajuci te ne verujem da si ni jedno ni drugo vec normalan trezven covek. Medjutim zablentavis nacisto kad su forumi u pitanju, niti citas niti znas o cemu pises.

Pitanje je bilo jasno "koje strune preporucuje proizvodjac kad napise na stapu 5/6, na sta je on mislio kad je to napisao". I onda dodjes ti sa ovakvim postom i kazes "mozes da pacas i strunu 3". Jebote, pa zar toliko nejasno pisem? Mozes da bacas i strunu #000, a mozes i strunu #8, ako znas sta radis.Jesam li sad rekao neku veliku mudrost? Ali pitanje uopste nije bilo mozes li da bacas strunu 3.

Ti mene pitas da zamisljam stap, ali ja se ne prepustam fantazijama stvarno ne mogu da zamislim stap na koji si ti mislio i da dam preporuku za neku strunu konkretno ako stap nisam probao. Ali znam da je proizvodjac svojom oznakom rekao da je to stap za strune DT5 i WF6. Dakle nije ga zamislio sa strunama WF5 niti DT6 nego bas ovako kako sam napisao u prethodnoj recenici. A sta moze stap, morao bih da probam.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
Ok je to sto pricas I tu smo se slozili, nigde nisam rekao da nismo.

Baki-Pa

Hero member
Učlanjen(a)
12.09.2013.
Broj reagovanja
1
E baš dobro, taman da pitam. Sciera Pico, 8.6 ft  4/5. Bacali smo tim štapom  wf5 i bilo mu je malo, ali kada smo stavili wf6 počeo jadnik da se uvija. Oba su bila no name konci, kupljeni u isto vreme i na istom mestu, pa cenim da su istih karakteristika ali različite težine.

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
I sad juris neki #5 al za sto bi rekli ameri half tezi. E to sam pitao :)

Lipljen67

Junior member
Učlanjen(a)
26.09.2015.
Broj reagovanja
0
Imate li sta od stapova za ponuditi,moze i cekrk uz njega.Ali samo full metal i precizna kocnica do bola.Sad hocu taj stap,bas sam se nameracio na novi komplet  :smoke:  ;)

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
Pa imas Scierra Orbit za 65-70 e extra cekrk na onom sajtu sto Mladja ostavio

neba

Full member
Učlanjen(a)
01.02.2014.
Broj reagovanja
102
Imam al to je izvan cenovnog ranga koji ti trazis

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
413
Ima bre I orbit tamo. Znam da mu je dao link za srx. Taman ga nagovorih da kupi I da ga skinemo s klinca ti ga opet zbuni I sad jovo nanovo  :hammer:  :hammer:

Vrh Dno