Što se tiče ostalih klasa ima valjda sve.Ja sam poručio i za nekog poznanika,koji ju je poslje otkazao,dt3 a za sebe i dt3 i dt4.Vidio sam kod Zorana(lik koji ih slučajno nabavio) i neke tonuće i intermedija varijante iste strune.Struna ima po sebineke kanaliće,kao da je naborana,koji su izazvali sumnju da bi mogli lako da se puna prljavštinom.Nema ništa od toga.Za sad lepo pliva,šta će biti kad ostari,pojma nemam.Probao sam samo ovu klasu,i mislim,prema štapovima da je striktno ta klasa,tj 6.Štapovi su bili Dan Craft,brzo brz,i Browing,srednje brz.Oba su je bacala više nego dobro,s malo prednosti na strni Dan Crafta.
U dt varijanti,ovaj shimano je neke plave boje,dok je u wf bež.
Što se tiče Cortland 333,struna je jadna prošla neku žešću torturu,bila sva izlomljena,jednom rječju - sjebana.Valjda zato i nije plivala,jer koga god sam pitao,svi su je hvalili.
Još jedna stvar.Poređujući gore one dve strune,ispade da amerikanka ne valja ništa.To je samo moj neki otpor ka fensi stvarima iz USA.Znam ja da ima i tamo nekih dobrih i ljudi i stvari,al jbg.Ne sviđaju mi se bombe i njihovo punjenje.Uglavnom,s mojim ispodprosečnom umijećem u bacanju,odleti ona čitava i još malo bekinga.Znači da valja,s obzirom na cijenu,koja tamo iznosi 59$,i mora.A i boja joj je s moje strane bolja,šartrez.