Pa Boze moj, i to je neka daleka varijanta musicarenja. Premda mi Biomaster pre deluje saranski nego musicarski, al' 'ajde...
Ipak, ovde se podrazumeva da govorimo o koriscenju flyfishing tehnike. Ako pravis muve i volis da lovis na njih, sve ostalo je relativno lako savladivo uz malo (ali zaista malo) truda, ukljucujuci i fly casting.
No, to je iskljucivo tvoj izbor i opredeljenje. Ja nemam preveliki problem sa drugim tehnikama ribolova, i sam sam uzivao u njima i gledao da ih u potpunosti upraznjavam (praveci, recimo, varalice, voblere), ali musicarenje je ipak poseban pristup i odnos prema ribi kao zivom organizmu, ulovu, elementu ekosistema i raznovrsnosti zivog sveta, prema sapatnicima - musicarima, itd.
Naravno, kako musicarim uglavnom pastrmke, i meni smetaju varalicari koji iduci nizvodno poremete mir na mom putu uzvodno, ali ne smatram da im treba zabraniti ribolov zbog toga. Bar ne pre i posle tog dana...
Ipak, slazem se da ces na pitanja vezana za spinning opremu mnogo bolje odgovore dobiti na drugim forumima (musicarenje.com?

)