Rancic je napisao(la):Milanče,
srećno ti bilo.
Gde ideš u borbu.

Mixmaster je napisao(la):Do juče smo bili "rivali", a sada postajemo vatreni navijači.
Ja mislim da će Srbija da rastrti ove amatere.
1. Radojica će da izbunari sve krupne pastrmke na nimfu.
2. Milanče će da pokupi sve lipljenove na hotbutt, a pastrmke na "belu smrt".
3. Miloš (Vr) i Marković (Po) će pokupiti poene na lov sitnijih, ali brojnih riba "na viđeno".
4. Predstavnik Niša, Nebojša iz Valjeva (?!) će biti šampion, jer će morati da koristi bambulu :lol:.
5. Sale Župa će uleteti u neku pritoku i iznenada ostvariti poene za pobedu Srbije!
6. La Bobo (selektor) će plašiti ribe ostalim takmičarima svojim narandžastim odelom i ljubičastim brkovima
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sa čim juriš bassa ? ako nije tajnaekoljuba je napisao(la):E i ja se ostrio da zapalim popodne na basa i stuku, cak su se i strimeri vezivali do dva ujutru ali "namrcilo se od Zemuna kao da ce g...a da padajau"!!!
e brate Ruki ja tek sad video ovaj tvoj post,na vreme a ??Ruki je napisao(la):Sone, ajde ako se izbistri za sledeci vikend da organizujemo zajednicki izlazak na Gradac! Jesi li za? Odakle si, iz Valjeva?
) Ja sam na Tresnjici jurio pastrmku ali nije htela na par virova i par preliva..ni mnogobrojni musicari na Drini danas (video sam bar 15 njih) nisu imali srece..ni komada.