Skobalj

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
fantazija, da je bilo moguče to snimiti i pod vodom to bi bilo vrhunsko!

Šone

Hero member
Učlanjen(a)
04.01.2009.
Broj reagovanja
0
Fantastičan video peko  :tbumb: ,da sam umro nebi znao ovo !

saleja

Senior member
Učlanjen(a)
14.07.2010.
Broj reagovanja
3
ovo po nagalasku bi rekao da je snimljeno u mojoj okolini, jos jednan rece bagrdan.... puseticu moravu vec sutra....:)
nikad ovo nisam video u zivotu... :eek:

gringo

Hero member
Učlanjen(a)
26.05.2007.
Broj reagovanja
0
Vidjao sam zimovnike ali nesto ovako ne. Uglavnom je riba pri dnu i trudi se da trosi sto manje energije. Ovo ni meni nije jasno. Mozda mnogo ribe na malom prostoru pa moraju da mrdaju da bi prikupile kiseonik, ili sto jedan drugar rece neko pustio neke hemikalije uzvodno  :doh:

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Ajde još i ovde da se malo pohvalim  :D Bilo ih je dosta baš lepih ali nije mi se dalo toliko slikati danas. Najviše su padali na nimfe sa zlatnom glavicom: #12 paun i crveni repić, #16 zelena pupa tulara.

Prilozi

• ja i škobaljče.jpg
    ja i škobaljče.jpg
    127,9 KB · Pregleda: 720
  • moj škobo.jpg
    moj škobo.jpg
    134,8 KB · Pregleda: 724

crni

Hero member
Učlanjen(a)
10.09.2007.
Broj reagovanja
0
Seb skobaljasu matori... :tbumb: Odlicne ribe pogotovo ako uzmemo u obzir da je teska "fizikalija" ciljno loviti ovu ribu.

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
takvi su bili u proseku ali ulovio sam i malo veče ali nisam baš bio raspoložen za slikanje...evo ovog sam još hteo ali slika nije baš uspela a taj  je bio nešto veći....kada sam ga hteo pored štapa slikati u vodi odjednom je samo trzno i zbrisao u dubinu. Imam naviku da ribu oslobodim udice odma pre slikanja...ma nema veze, bit če toga još....sada sam malo provalio i to ribče mada za njega stvarno trba i potrefiti dan a i biti baš uporan. Ja eto več godinama ne mogu na vodu kada bi ja hteo ili kada je prava stvar ali stvari se i kod mene malo popravljaju i imam više izlazaka i eto tako i uspeha. Evo ovo mi je tek četvrti izlazak na škobu i konačno sam se nalovio ko čovek. Očekujem još veče ulove  :lol:

Prilozi

• DSC00425.JPG
    DSC00425.JPG
    76,6 KB · Pregleda: 253

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
stvarno su lepe i mnogo dobro se bore, posebno u brzaku  :yeswink: prva liga...što je još lepše bilo ih je baš dosta...inače dok nisam stigao na pravo mesto bilo je slabije ali u brzacima gde ih je malo više pravo zadovoljstvo gledati ih i pecati.

Ove su mi bile najlovnije nimfice za skobu:

Prilozi

• nimfice.jpg
    nimfice.jpg
    60,4 KB · Pregleda: 748

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
Opet sam ga izbockao. Danas je uzimao češke nimfe i još neke nimfice sa zlatnom i srebrnom glavicom. Udice od #14do #12.
Ulovio  sam ih i ovaj put dosta pa evo par fotki  :lol:

Prilozi

• Škobaljče.jpg
    Škobaljče.jpg
    108,9 KB · Pregleda: 260
  • škobo.jpg
    škobo.jpg
    51,5 KB · Pregleda: 282
  • Podust 45cm.jpg
    Podust 45cm.jpg
    107,4 KB · Pregleda: 274
  • borbeni.jpg
    borbeni.jpg
    85,5 KB · Pregleda: 749

sebastian

Hero member
Učlanjen(a)
12.05.2006.
Broj reagovanja
7
hvala Gogo brate!  Hehe...pa živim u zemljiti "Zlovedoniji"  :hammer: A ima u HR mnogo lepih voda za ovakav ribolov samo bi i morao mnogo km da prevališ pa ako nisi potrefio pravi dan bude "mućak". 

peka les

Full member
Učlanjen(a)
22.12.2009.
Broj reagovanja
0
Tebi bas krenuo lov skobalja,svaka cast majstore  :tbumb:

Vrh Dno